Ο Justin Bieber θα κυκλοφορήσει σύντομα το ντοκιμαντέρ του με τίτλο Justin Bieber: Our World, με τους φανατικούς θαυμαστές του να το περιμένουν πως και πως. Σε αυτό θα αποκαλύπτονται διάφορες στιγμές του τραγουδιστή, ωστόσο σε αυτό που όλοι έχουν σταθεί, είναι πως ο Bieber έχει στόχο να γίνει πατέρας κατά το 2022. Συγκεκριμένα, θέλει η εγκυμοσύνη να συμβεί μέχρι το τέλος του χρόνου που διανύουμε.

    Κατά διαστήματα, εκείνος και η σύζυγος του Haley, ψάρώνουν το κοινό τους με υπονοούμενα, εξού και πολλές φήμες είχαν κυκλοφορήσει περί εγκυμοσύνης. Προ ολίγων ημερών, η ίδια διέψευσε τα δημοσιεύματα, αναφέροντας πως το μόνο τους παιδί είναι ο τετράποδος φίλος τους.

    «Η διάθεσή μου για το υπόλοιπο 2021 είναι να συνεχίσω να θέτω στόχους και να διασκεδάζω όσο προσπαθώ να τους κατακτήσω. Να συνεχίσω να βάζω την οικογένειά μου πρώτη και φυσικά, μακάρι να αποκτήσουμε κι ένα παιδί», δήλωσε ο Justin Bieber στην αγαπημένη του, κατά την διάρκεια του ντοκιμαντέρ. «Το 2021;», τον ρωτά χιουμοριστικά η Haley, με τον ίδιο να απαντά: «Ναι, πρέπει να το κάνουμε σύντομα, πριν τελειώσει το 2021».

    Μένει να δούμε, λοιπόν, αν θα γίνει πραγματικότητα και η οικογένεια Bieber μεγαλώσει τον επόμενο χρόνο.