Από αλλού το περιμέναμε από αλλού μας ήρθε. Σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ, η Gigi Hadid και ο Zayn Malik δεν είναι πια μαζί, ενώ επικαλούμενο πηγές από τον στενό κύκλο του πρώην ζευγαριού, ο χωρισμός ήρθε πριν περίπου ένα μήνα. Τις τελευταίες ώρες δε, έχει ξεκινήσει μια κόντρα ανάμεσα στον τραγουδιστή και τη μητέρα του μοντέλου, η οποία ισχυρίζεται πως ο Zayn τη χτύπησε και πως η ίδια σκέφτεται σοβαρά να κάνει επίσημη καταγγελία στην αστυνομία.

    Όπως αναφέρει το δημοσίευμα και επισημαίνει πως έχει καλή γνώση των συμβάντων, η Yolanda Hadid λέει πως το περιστατικό συνέβη κάποια στιγμή την περασμένη εβδομάδα. Αν και δεν έχει αποκαλύψει μέχρι στιγμής δημόσια περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες της «επίθεσης», ή με τα περιστατικά που οδήγησαν στην φερόμενη βιαιοπραγία, οι συγκεκριμένες πηγές αναφέρουν ότι η 57χρονη γυναίκα επιμένει στους ισχυρισμούς της ότι «την χτύπησε» ο πρώην της κόρης της.

    Από την άλλη πλευρά, σε επικοινωνία του site με τον τραγουδιστή, η απάντηση του ήταν κατηρορημαντική, αρνούμενος κάθε μορφή βίας που του καταλογίζεται. «Αρνούμαι κατηγορηματικά ότι χτύπησα τη Yolanda Hadid και, για το καλό της κόρης μου, αρνούμαι να αναφέρω περισσότερες λεπτομέρειες. Ελπίζω ότι η Yolanda θα ανασκευάσει τους ψευδείς ισχυρισμούς της και θα κινηθεί προς την κατεύθυνση της ιδιωτικής επίλυσης αυτών των οικογενειακών προβλημάτων».

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid)

    Υπενθυμίζεται ότι η Gigi Hadid και ο Zayn Malik έχουν μαζί ένα κοριτσάκι 13 μηνών, την Κai. «Η Gigi είναι εστιασμένη απόλυτα στο τι είναι καλό για την Kai και ζητάει να υπάρξει σεβασμός στην προσωπική της ζωή», είπε εκπρόσωπος του μοντέλου στο περιοδικό People την Πέμπτη, εξηγώντας ότι προτεραιότητα για την 26χρονη είναι η φροντίδα της κορούλας της.

    Σύμφωνα με πηγές του People, το ζευγάρι έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους αλλά μεγαλώνουν μαζί το μωράκι τους. «Η Yolanda είναι φυσικά πολύ προστατευτική απέναντι στην κόρη της. Θέλει το καλύτερο για την Gigi και την εγγονή της», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

    Σε δήλωση που κοινοποίησε αναφορικά με τους ισχυρισμούς της μητέρας της πρώην του, ο τραγουδιστής εκφράζει την απογοήτευσή του που οι οικογενειακές διαφορές τους δημοσιοποιήθηκαν με αυτόν τον τρόπο: «Όπως όλοι γνωρίζετε, είμαι άνθρωπος που εκτιμά την ιδιωτικότητα και αυτό που επιθυμώ θερμά είναι να δημιουργήσω ένα ασφαλές και ιδιωτικό περιβάλλον στο οποίο να μεγαλώσει η κόρη μου. Ένα μέρος όπου τα προσωπικά οικογενειακά ζητήματα δεν θα εκτίθενται στα βλέμματα όλου του κόσμου, ώστε ο καθένας να μπορεί να τα αναλύει και να τα αποδομεί. Σε μια προσπάθεια να προστατέψω αυτόν τον χώρο [για την Kai] συμφώνησα να μην αντιδράσω σε ισχυρισμούς που προέκυψαν από έναν καυγά που είχα με ένα μέλος της οικογένειας της συντρόφου μου, το οποίο εισέβαλε στο σπίτι μας ενώ η σύντροφός μου ήταν απούσα, πριν από αρκετές εβδομάδες. Αυτό ήταν και θα έπρεπε να είναι ακόμα ένα ιδιωτικό ζήτημα, όμως φαίνεται ότι υπάρχει προς το παρόν ένα ρήγμα και ότι παρά τις προσπάθειές μου να αποκαταστήσω ένα γαλήνιο οικογενειακό περιβάλλον που θα μας επιτρέψει να μεγαλώσουμε την κόρη μας με τρόπο που της αξίζει, υπήρξε μια “διαρροή” στον Τύπο».

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zayn Malik (@zayn)