Πίνακας Περιεχομένων
    1. Παραδέχτηκε μόνο τη λεκτική επίθεση ο Malik

    O Zayn Malik αρνιόταν μέχρι και πριν λίγες ώρες τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να ξυλοκόπησε την μητέρα της Gigi Hadid και πεθερά του, Yolanda Hadid, έως ότου τα δικαστικά έγγραφα αποκάλυψαν ότι πρόκειται για μια σύγκρουση άνευ προηγουμένου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, η Yolanda εμφανίστηκε απρόσκλητη στο σπίτι του ζευγαριού στην Πενσιλβάνβια και αμέσως δέχτηκε την επίθεση του Malik, με τον οποίο η κόρη της έχει αποκτήσει ένα παιδί μόλις 13 μηνών, την Kai. Της επιτέθηκε αρχικά λεκτικά με λόγια αβάσιμα και άκρως προσβλητικά. Φέρεται να την αποκάλεσε «Ολλανδική αηδία».

    Στην συνέχεια, της ζήτησε να μείνει μακριά από την κόρη του, υποστηρίζοντας πως «είναι το δικό του σπέρμα, που βγήκε από το δικό του πέος» και άρα εκείνος έχει την αποκλειστικότητα.

    Σύμφωνα με τα έγγραφα, καθώς και με πηγή που βρισκόταν εκεί την ώρα της σύγκρουσής τους, μετά τις σοκαριστικές φράσεις που αντάλλαξαν, Malik σύμφωνα με την ίδια πηγή φέρεται να «έσπρωξε τη Yolanda πάνω σε μια συρταριέρα προκαλώντας ψυχική οδύνη και σωματικό πόνο», αν και ο τραγουδιστής αρνήθηκε κάθε είδους σωματικής επαφής. Μάλιστα λέγεται ότι επιτέθηκε λεκτικά και σε ένα σωματοφύλακα στο σπίτι.

    Χώρισαν Gigi Hadid και Zayn Malik: Η μητέρα της τον κατηγορεί πως την χτύπησε – Τι απαντά ο τραγουδιστής

    Παραδέχτηκε μόνο τη λεκτική επίθεση ο Malik

    Mε πρόσφατη δημοσίευση του ίδιου στα social media αποκαλύπτει ότι έχει ήδη χωρίσει με την Gigi Hadid, ενώ μοιράζονται την επιμέλεια της κόρης τους.

    Μετά την επίθεση και την παραδοχή της ενοχής του για την λεκτική βία που άσκησε στην μητέρα του μοντέλου, ο τραγουδιστής καλείται να πληρώσει το πρόστιμο, που θα του επιβάλλει το δικαστήριο, ενώ θα πρέπει επίσης να ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα διαχείρισης θυμού, ενώ θα βρίσκεται υπό επιτήρηση για 360 ημέρες.