Νέες φήμες έχουν ξεκινήσει στο Χόλιγουντ, μετά τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό People και αποτυπώνει τη στενή σχέση που έχουν δημιουργήσει μεταξύ τους η Kim Kardashian και ο Pete Davidson. Οι δυο τους διασκέδασαν σε λούνα παρκ, μαζί με την Kourtney και τον αρραβωνιαστικό της, Travis Barker.

    Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Saturday Night Live, όταν εκείνη το παρουσίασε για πρώτη φορά. Ήταν τότε που η Kim έδωσε στεγνά του πάντας και αυτοσαρκάστηκε όσο ποτέ άλλοτε. Εκτός από την παρουσίαση, η επιχειρηματίας και ο κωμικός γύρισαν ένα βίντεο ως Γιασμίν και Αλαντίν.

    Φαίνεται πως απέκτησαν μια καλή χημεία μεταξύ τους, και παρά το γεγονός ότι οι πηγές στο People, αναφέρουν πως «απλώς κινούνται στον ίδιο κύκλο, οπότε θα περνούν χρόνο μαζί ανά καιρούς και είναι μόνο φίλοι», θα μπορούσε να υπάρχει και κάτι παραπάνω.

    Αν κρίνουμε τουλάχιστον και από τις φωτογραφίες που πιάνονται χέρι-χέρι, το μυαλό μας μπορεί να φανταστεί πολλά. Όπως και να ΄χει, η Kim αναμφίβολα περνά την καλύτερή της φάση μετά τον χωρισμό από τον Kanye West. Και μπορεί ο Davidson να έγινε διάσημος από τον αρραβώνα του με την Ariana Grande, είναι όμως ένας από τους καλύτερους κωμικούς.

    Ed Sheeran: Για καιρό αμφισβητούσε την σεξουαλικότητά του – «Νόμιζα ότι ήμουν γκέι»