Πίνακας Περιεχομένων
  1. Αν και ο Ice Cube δεν εμβολιάζεται…φοράει μάσκα

  O γνωστός ράπερ, Ice Cube, απορρίφθηκε από ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστούσε, αφού αρνήθηκε να εμβολιαστεί. Σύμφωνα με δημοσίευμα του THR, ο Αμερικανός ράπερ, ηθοποιός και σκηνοθέτης αποχώρησε από την κωμωδία «Oh Hell No» λόγω της αντιεμβολιαστικής στάσης του.

  O Ice Cube θα συμπρωταγωνιστούσε στην ταινία με τον Τζακ Μπλακ, ο οποίος είναι και συμπαραγωγός. Οι παραγωγοί της ταινίας ζήτησαν από τον Ice Cube, που είχε υπογράψει συμβόλαιο τον Ιούνιο να εμβολιαστεί ενόψει των γυρισμάτων που υπήρχαν σχέδια να αρχίσουν τον χειμώνα στη Χαβάη.

  Ο Κιτάο Σακούραι είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας και η έναρξη της παραγωγής τώρα θα καθυστερήσει. Πηγές ανέφεραν επίσης στο THR ότι ο Ice Cube απομακρύνθηκε από την ταινία παρά τη συμφωνία για αμοιβή εννέα εκατομμυρίων δολαρίων. Oι εκπρόσωποι της Sony και του Ice Cube αρνήθηκαν να σχολιάσουν την αναφορά. Ο ηθοποιός αποχώρησε επίσης πρόσφατα από τη δραματική ταινία «Flint Strong», αν και οι συνθήκες, σε αυτή την περίπτωση, είναι ασαφείς.

  Αν και ο Ice Cube δεν εμβολιάζεται…φοράει μάσκα

  Ενώ οι αναφορές δείχνουν την απροθυμία του ράπερ να κάνει το εμβόλιο, το Rolling Stone σημειώνει ότι υπήρξε ισχυρός υποστηρικτής της  μάσκας καθόλη την πανδημία. Κυκλοφόρησε μια μάρκα μπλουζών “Check Yo Self Before You Wreck Yo Self” που τον παρουσίαζαν με μάσκα, σε μια συνεργασία που έγινε με τον κατασκευαστή Black Out και σχεδιάστηκε για να ωφελήσει τους εργαζόμενους πρώτης γραμμής.

  Το Bacon College τον ευχαρίστησε τον Αύγουστο για τη δωρεά ΜΑΠ, συμπεριλαμβανομένων 2.000 μασκών προσώπου. Τον Ιούλιο, το TheWrap ανέφερε ότι πολλά συνδικάτα του Χόλιγουντ και εκπρόσωποι στούντιο κατέληξαν σε μια δοκιμαστική συμφωνία σχετικά με τα πρωτόκολλα ασφαλείας COVID-19 στα γυρίσματα που επιτρέπουν στις παραγωγές να επιβάλλουν εμβολιασμούς για το καστ και το συνεργείο που δραστηριοποιείται στη «zone Α» όπου γίνονται τα κύρια γυρίσματα.

  Ως αποτέλεσμα, οι ηθοποιοί μένουν με την απόφαση είτε να εμβολιαστούν είτε να αποχωρήσουν από τις δυνητικά προσοδοφόρες πληρωμές. Στην πραγματικότητα, το εθνικό συμβούλιο της SAG-AFTRA είχε προηγουμένως εγκρίνει παρόμοιες οδηγίες που επέτρεπαν στις παραγωγές να επιβάλλουν εμβόλια.