Πίνακας Περιεχομένων
    1. Η Beyonce κι ο Jay-Z σνομπάρουν κόσμο

    Η Beyonce έχει πάνω από 216 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και ένα αρκετά ενεργό προφίλ. Μεταξύ των ακόλουθων της έχει πολλές διάσημες φίλες και φίλους. Η ίδια όμως δεν ακολουθεί αυτά τα χρόνια κανέναν. Είχε το απόλυτο μηδέν στους ακόλουθους της.

    Ο Jay-Z αποφάσισε να κάνει Instagram σαν παιδί κι αυτός και μετά σε λίγες ώρες πήρε 2 εκατομμύρια ακόλουθους. Μεταξύ αυτών και κάποιοι διάσημοι φίλοι του και απλώς γνωστοί του. Και σκέφτεσαι ότι δε μπορεί, κάποιους θα τους ακολούθησε πίσω κι αυτός. Αμ δε…Έναν άνθρωπο αποφάσισε να κάνει follow ο Jay-Z κι αυτός δεν είναι άλλος από τη Beyonce με την οποία μένουν στο ίδιο σπίτι.

    Κι η Beyonce έσπασε το ρόδι κι έκανε follow back τον Jay-Z, αν και κάτι μας λέει πως το σκέφτηκε αρκετά πριν προβεί σε αυτή την κίνηση. Σαν τρίποντο του Νικ Καλάθη πανηγυρίστηκε αυτό το follow. Δεν ακολουθεί δηλαδή ούτε την Oprah, ούτε τους Obama, ούτε την Kim Kardashian.

    Το δημοφιλέστερο ζευγάρι στις ΗΠΑ και το πλουσιότερο τα τελευταία 5-6 χρόνια, έχει υψώσει κάθε πιθανό και απίθανο τείχος γύρω του, ώστε να μην επιτρέψει σε κανέναν να δει πέρα απ΄αυτά που οι ίδιοι δείχνουν. Και δεν είναι και πολλά. Η Beyonce έχει 5 χρόνια να βγάλει τραγούδι και έχει κόψει τις περιοδείες. Έχει γίνει περισσότερο μύθος παρά κάτι το υπαρκτό. Ο Jay-Z τα ίδια.

    Μετά από το περιστατικό με τη Solange Knowles πίσω στο 2015, που διέρρευσε στο διαδίκτυο και προκάλεσε τριγμούς στην οικογενειακή τους νόρμα, η Queen B και ο Jay-Z πήραν την απόφαση να κλειδαμπαρωθούν στο σπίτι και να μην αφήσουν ούτε ηλιαχτίδα να μπει χωρίς έλεγχο. Είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που εκδηλώνουν κάποιο συναίσθημα στις δημόσιες εμφανίσεις τους.

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Beyoncé (@beyonce)

    Η Beyonce κι ο Jay-Z σνομπάρουν κόσμο

    Άραγε πώς θα είναι τα feed τους στο Instagram από τη στιγμή που ακολουθούν μόνο ο ένας τον άλλον; Θα ανεβάζει στόρι ο Jay-Z και θα το βλέπει η Beyonce, αλλά δε θα μπορεί να κάνει swipe right. Θα κάνει μια ανάρτηση φωτογραφίας η Beyonce κι επειδή θα περνάει μια βδομάδα μέχρι την επόμενη, ο Jay-Z δε θα έχει απολύτως τίποτα καινούργιο να δει. Αν μάλιστα αυτός την έχει βγάλει φωτογραφία, τότε θα έχει φάει spoiler για την ανάρτηση.

    Κι από τη στιγμή που ξέρουν και οι δύο το πού βρίσκεται το έτερον ήμισυ, δε θα περάσουν ποτέ τη φάση να κάνουν social media stalking. Δηλαδή μας τρίβουν στα μούτρα ότι έχουν καλύτερα πράγματα να κάνουν από το Instagram και πώς δεν θα χαλάσουν οι φιλίες τους επειδή δεν αλληλοακολουθιούνται;

    Δηλαδή εμείς είμαστε χαζοί που τους έχουμε στα social media και λέμε τα πάντα από κει κι όταν βρισκόμαστε από κοντά δεν έχουμε τίποτα να μοιραστούμε; Ξέρουν κάτι και δε μας το λένε η Beyonce και ο Jay-Z..; Έχετε μήπως ζωή κυρία και κύριε και δεν περνάτε ατελείωτες ώρες σε σκρολάρισμα στο Instagram; Υπάρχει ακόμα αυτό;

    Είναι πραγματικά βαρετή η ζωή τους στα social media. Τώρα για την κανονική ζωή, μη μας ρωτήσετε. Εμείς απ΄αυτά δε γνωρίζουμε.