Πίνακας Περιεχομένων
    1. Ο Jay-Z δεν είναι ο μόνος που τα «παρατάει»

    Πριν από λίγες ώρες σχολιάζαμε ότι ο Jay-Z και η Beyonce ακολουθούν μόνο ο ένας τον άλλο στο Instagram, όμως σύμφωνα με τα νέα δεδομένα η τραγουδίστρια ακολουθεί πλέον 0 άτομα. Αυτό γιατί ο σύζυγός της αποφάσισε να διαγράψει τον λογαριασμό του – που άνοιξε χθες- για άγνωστους ακόμα λόγους,

    Μάλλον δεν άντεξε τον κατακλυσμό μηνυμάτων και τις διπολικές εκδηλώσεις θαυμασμού/μίσους από τους ακολούθους του. Κατά τη διάρκεια της σύντομης παραμονής του στην πλατφόρμα, ο ράπερ είχε συγκεντρώσει έναν στρατό ακολούθων – 2,4 εκατομμύρια – αλλά γρήγορα αποφάσισε ότι δεν ήταν για εκείνον και διέγραψε το προφίλ του.

    Ο 51χρονος άνοιξε λογαριασμό στην πλατφόρμα πριν από την κυκλοφορία της νέας του ταινίας The Harder They Fall, και δημοσίευσε μια αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα της στα story του. Μάλλον η αντίστροφη μέτρηση πήγαινε και για τις ώρες που θα έμενε ανοιχτό το προφίλ πριν αυτοκαταστραφεί.

    Μπορεί να απογοητεύτηκε που δεν έσπασε το ρεκόρ της Angelina Jolie, οι οποία έγινε ο χρήστης στην εφαρμογή που έφτασε πιο γρήγορα τους ένα εκατομμύριο ακόλουθους. Μπορεί και να του έριχνε «παντόφλα» η Beyonce μέσα από μηνύματα ή να παρακολουθούσε σε ποια κάνει likes και να τον κατσάδιαζε. Πόσα να αντέξει και αυτός.

    Ο Jay-Z δεν είναι ο μόνος που τα «παρατάει»

    Πάντως ο Jay-Z δεν είναι ο μόνος παγκόσμιος σταρ αποφασίζει να μην περνά τον χρόνο του στον ιστότοπο. Πέρυσι, ο Sir David Attenborough εγκατέλειψε το Instagram ακριβώς δύο μήνες αφότου έγινε μέλος του. Ο οικολόγος είχε αποκτήσει περισσότερους από 6,2 εκατομμύρια ακόλουθους από τότε που δημιούργησε τον λογαριασμό, τον οποίο χρησιμοποίησε για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να αναλάβουν δράση για την πρόληψη της κλιματικής αλλαγής.

    Όταν μπήκε στον ιστότοπο τον Σεπτέμβριο του 2020, ο Sir David έσπασε το ρεκόρ του χρήστη που έφτασε γρηγορότερα τους ένα εκατομμύριο ακόλουθους – χρειάστηκαν μόλις τέσσερις ώρες και 44 λεπτά.