Πίνακας Περιεχομένων
    1. Η εφαρμογή που λέγεται ότι έφτιαχνε τις φωτογραφίες η Heard

    Δόθηκε στον Johnny Depp  πρόσβαση στο τηλέφωνο της πρώην συζύγου της Amber Heard για να αποδείξει ότι έφτιαχνε τις εικόνες τραυματισμών που ισχυρίστηκε ότι υπέστη κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

    Οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν από έξι χρόνια, στις οποίες φαίνεται η Heard με μαυρισμένα μάτια, ενίσχυσαν τις κατηγορίες περί κακοποιητικής συμπεριφοράς του Depp, λέγοντας ότι υπήρξε ένα περιστατικό βίας με τον τότε σύζυγό της.

    Η ηθοποιός ισχυρίστηκε επίσης ότι υπέστη κάταγμα στη μύτη και τραυμάτισε το χείλος της κατά την επίθεση στο Λος Άντζελες. O Depp πιστεύει ότι τα επινόησε όλα και τώρα του δόθηκε η ευκαιρία να αποδείξει τους ισχυρισμούς του, αφού το δικαστήριο του έδωσε πρόσβαση στο κινητό της.

    Την μήνυσε για συκοφαντική δυσφήμιση για ένα άρθρο που έγραψε για την Washington Post, όπου ανέφερε ότι ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας, αλλά δεν κατονόμασε τον Depp στο άρθρο. Ο δικηγόρος του, Benjamin Chew, ισχυρίστηκε: «Ο δικηγόρος της κυρίας Heard έχει χρησιμοποιήσει επανειλημμένα αυτές τις ψεύτικες φωτογραφίες κατά την κατάθεση».

    Πρόσθεσε ότι όταν το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες απάντησε στην υποτιθέμενη επίθεση λέγοντας ότι φεν βρήκαν κανέναν τραυματισμό στην Heard και κανένα αποδεικτικό στοιχείο στο διαμέρισμα. «Η κα Heard και οι φίλοι της στη συνέχεια κατασκεύασαν φωτογραφίες που χρησιμοποίησε για να λάβει προσωρινά περιοριστικά μέτρα και διακανονισμό διαζυγίου 7 εκατομμυρίων δολαρίων που κατέθεσε ψευδώς στο Λονδίνο ότι έδωσε στην ACLU και στο  Children’s Hospital του Λος Άντζελες για άρρωστα παιδιά με καρκίνο».

    Aquaman 2: Το teaser του Momoa από τα backstage με την Heard εξόργισε τους fans της τανίας

    Η εφαρμογή που λέγεται ότι έφτιαχνε τις φωτογραφίες η Heard

    Ο δικηγόρος ισχυρίζεται ότι οι φωτογραφίες δεν είχαν metadata και ως εκ τούτου δεν ήταν σε θέση να αποδείξουν εάν οι εικόνες είχαν υποβληθεί σε επεξεργασία. « Η προκαταρκτική έρευνα δείχνει ότι ένας αριθμός από τις φωτογραφίες έχει τρέξει μέσω μιας εφαρμογής επεξεργασίας φωτογραφιών που ονομάζεται Photo 3 που μπορεί εύκολα να χειριστεί κανείς, για να βάλει μώλωπες, όπου δεν υπήρχαν στην πραγματικότητα», είπε ο δικηγόρος του Johnny Depp.

    Η Amber Heard εξέδωσε μια απάντηση μέσω του δικηγόρου της για την πρόσφατη δικαστική απόφαση να ερευνηθεί το τηλέφωνό της.
    «Παραμένει πρόθυμη και ικανή να υποστηρίξει την αυθεντικότητα των στοιχείων της και ένας εμπειρογνώμονας της πληροφορικής έχει συνεργαστεί για αυτή την προσπάθεια», ανέφερε.