Πίνακας Περιεχομένων
    1. Για το διαζύγιο της με τον Simon Konecki
    2. Η απώλεια βάρους της και η σκληρή κριτική
    3. Η σχέση με τον πατέρα της έφτιαξε λίγο πριν πεθάνει

    Λίγες ημέρες πριν την κυκλοφορία του άλμπουμ της, που έχει τίτλο 30, η Adele έδωσε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης, στην Oprah Winfrey. Η τραγουδίστρια που για έξι χρόνια ήταν απούσα από τη μουσική, επιστρέφει με νέο άλμπουμ στις 19 Δεκεμβρίου, ενώ το Easy On Me έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές στο Youtube. Σημειώνεται πως μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του, ανέβηκε εύκολα στην πρώτη θέση στην κατάταξη των singles της Βρετανίας.

    Η Adele είχε μιλήσει πρόσφατα και σε συνέντευξη που παραχώρησε στην αμερικανική Vogue, ωστόσο έχει άλλη χάρη να την βλέπεις ανανεωμένη να μιλάει στην κορυφαία δημοσιογράφο της χώρας. Καθισμένη στον ίδιο καναπέ, όπου μήνες πριν βρισκόταν η Meghan Markle, η Adele μίλησε πραγματικά για τα πάντα. Για το διαζύγιο της, τον γιο της, το νέο της άλμπουμ, για την σχέση της με τον πατέρα της, καθώς και για τα σχόλια που δέχεται για την απώλεια των κιλών της.

    Taylor Swift: «Έφαγε» στη στροφή την Adele και κυκλοφόρησε πρώτη νέο άλμπουμ

    Για το διαζύγιο της με τον Simon Konecki

    H τραγουδίστρια εξήγησε πως από μικρή είχε υποσχεθεί στον εαυτό της πως αν έκανε παιδιά, θα μένανε όλοι μαζί. «Έχω εμμονή με την έννοια της πυρηνικής οικογένειας όλη μου την ζωή, επειδή δεν την είχα ποτέ. Από πολύ μικρή ηλικία υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι, όταν έκανα παιδιά, θα μέναμε όλοι μαζί. Και αυτό προσπάθησα για πολύ, πολύ καιρό». Τέλικα, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, η Adele κατάλαβε ότι ο γάμος της καταρρέει όταν έκανε ένα τεστ προσωπικότητας σε ένα γυναικείο περιοδικό. «Μία από τις ερωτήσεις έλεγε “τι είναι κάτι που κανείς δεν ξέρει για εσένα;” και απλά μου βγήκε να πω στους φίλους μου “Δεν είμαι καθόλου ευτυχισμένη. Δεν ζω, απλά πηγαινοέρχομαι”. Όλοι κράτησαν την αναπνοή τους. Από τότε σκέφτηκα “Τι κάνω; Και για ποιον τον κάνω;”».

    Η Adele διατηρούσε σχέση με τον Simon Konecki οκτώ χρόνια, ωστόσο και ο γάμος και ο χωρισμός έγιναν το 2018. «Παίρνω τον γάμο πολύ στα σοβαρά και αισθάνομαι σχεδόν σαν να μην τον σεβάστηκα όταν παντρεύτηκα και πήρα διαζύγιο τόσο γρήγορα. Αισθάνομαι ντροπή γιατί έγινε τόσο γρήγορα», δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

    Όμως, παρά το διαζύγιο, το πρώην ζευγάρι κρατάει καλές σχέσεις, ενώ ζουν ο ένας απέναντι από τον άλλον στον Los Angeles και έχουν από κοινού τη κηδεμονία του γιου τους, Angelo.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

    Η απώλεια βάρους της και η σκληρή κριτική

    Παρ΄όλο που δεν θα έπρεπε, η απώλεια των κιλών της Adele έχει γίνει θέμα συζήτησης. «Με παρέλυαν τελείως και με έκαναν να αισθάνομαι τόσο μπερδεμένη που δεν είχα τον έλεγχο του σώματός μου», για τα σχόλια που δεχόταν και δέχεται. Το άγχος της ήταν εκείνο που την οδήγησε στο να ξεκινήσει γυμναστική επί καθημερινής βάσεως.

    «Δεν είμαι σοκαρισμένη ή επηρεασμένη από αυτό, καθώς το σώμα μου αντιμετωπίζονταν σαν άψυχο πράγμα σε όλη μου την καριέρα. Ή θα είμαι πολύ παχιά ή υπερβολικά αδύνατη. Είμαι σέξι ή δεν είμαι. Δεν είναι όμως δική μου δουλειά να κάνω κάποιους να αισθάνονται καλύτερα με το σώμα τους. Λυπάμαι αν έκανα κάποιον να μην νιώθει καλά με τον εαυτό τους, αλλά αυτό δεν είναι δική μου αρμοδιότητα. Προσπαθώ να βάλω στην σειρά την δική μου ζωή, δεν μπορώ να προσθέσω και άλλον έναν λόγο να ανησυχώ».

    https://www.youtube.com/watch?v=zT1ISTykj5w

    Η σχέση με τον πατέρα της έφτιαξε λίγο πριν πεθάνει

    Η απουσία του πατέρα της, Marc Evans, από μικρή ηλικία, έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή της. «Eίχα μηδέν προσδοκίες από τον οποιοδήποτε, γιατί έμαθα έτσι από τον μπαμπά μου. Ήταν ο λόγος που δεν έχω ακόμα καταλάβει τι σημαίνει να είσαι σε μία αγαπημένη σχέση με κάποιον».

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

    Ωστόσο, τα τελευταία τρία χρόνια συνδέθηκαν ξανά, παρόλο που δεν είχαν καμία επαφή. Αφορμή στάθηκε η αρρώστια του πατέρα της, ενώ όπως εκμυστηρεύτηκε η Adele, «δεν είχε ακούσει καθόλου από την μουσική μου γιατί ήταν πολύ οδυνηρό για εκείνον». Όμως τελικά η Adele του έπαιξε τα νέα της τραγούδια μέσω Zoom και συγκεκριμένα το To Be Loved, το οποίο μιλάει για το πώς η απουσία του την έχει επηρεάσει να δείχνει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους. Τελικά, του έπαιξε ολόκληρο το άλμπουμ λίγο πριν φύγει από την ζωή και η διαδικασία ήταν τόσο ιαματική που όταν τελικά τον έχασε, αισθάνθηκε πως επιτέλους η πληγή έκλεισε.

    Heidi Klum: Ποζάρει τόπλες στο μπαλκόνι με φόντο την ανατολή του ηλίου στη Μύκονο