Πίνακας Περιεχομένων
    1. Spider-Man No Way Home: Επιστροφή για τους Sinister Six
    2. Δείτε το επίσημο trailer του Spider-Man No Way Home:

    Προ ολίγων ημερών, είχαν διαρρεύσει φωτογραφίες από την επερχόμενη ταινία Spider-Man: No Way Home του Tom Holland, που θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για το τρίτο κεφάλαιο της ιστορίας του Peter Parker, στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.

    Οι φωτογραφίες δεν πρόδιδαν πολλά για την ταινία, ωστόσο πλέον έχουμε κάτι πιο χειροπιαστό. Sony και Disney κυκλοφόρησαν λίγες ώρες πριν, το trailer της νέας ταινίας, σύμφωνα με το οποίο ρίχνεται φως στις δυσκολίες που περνά ο Spider-Man μετά την αποκάλυψη της αληθινής του ταυτότητας στα μέσα ενημέρωσης.

    Οι ταινίες που περιμένουμε στο δεύτερο μισό του 2021

    Ο Peter αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια του Doctor Strange, o οποίος επιδιώκει να κάνει ένα ξόρκι, με το οποίο στοχεύει να αναιρέσει την αποκάλυψη του ονόματος του Spider-Man και να τη σβήσει από τη συλλογική μνήμη. Κάτι πολύ στραβά όμως, και η μαγεία που χρησιμοποιεί ανοίγει κατά λάθος το Multiverse.

    Spider-Man No Way Home: Επιστροφή για τους Sinister Six

    Το αποτέλεσμα είναι να ξεπηδήσουν στη Νέα Υόρκη, διάσημοι κακοί από τις προηγούμενες ταινίες Spider-Man. Συγκεκριμένα, ο Green Goblin, ο Dr. Octavius, ο Electro, ο ο Lizard και ο Sandman. Η ομάδα των κακών είναι γνωστή στα κόμικ ως Sinister Six, που σημαίνει ότι μένει ακόμα μία θέση που λογικά θα καλύψει ο Venom.

    Στο επίσημο cast της ταινίας αναγράφονται τα ονόματα των Tom Holland (Peter Parker / Spider-Man) Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jon Favreau, Jacob Batalon, Marisa Tomei, J. B. Smoove, Benedict Wong καθώς και των “παλιών” Willem Dafoe, Alfred Molina και Jamie Foxx.

    Δείτε το επίσημο trailer του Spider-Man No Way Home:

    Harry Potter: Το cast επιστρέφει στο Hogwarts για την 20η επέτειο της πρώτης ταινίας