Μετά το διαζύγιο του Brad Pitt και της Angelina Jolie, το δεύτερο πιο πολυσυζητημένο στην παγκόσμια σόουμπιζ, είναι αυτό του Johnny Depp και της Amber Heard. Το ζευγάρι βρίσκεται ακόμα σε δικαστική διαμάχη, ενώ καταπώς φαίνεται, ένα ντοκιμαντέρ πρόκειται να ρίξει περισσότερο φως στα όσα συνέβαιναν στο σπίτι τους.

    Το τηλεοπτικό δίκτυο  Discovery+ ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ με δύο επεισόδια, σύμφωνα με τα οποία πρόκειται να βγουν πληροφορίες εκ των έσω, καθώς και οι εκδοχές του καθενός στο δικαστήριο, όπως γράφει το Hollywood Reporter. Να υπενθυμίσουμε πως η Amber κατηγορεί τον ηθοποιό για ενδοοικογενειακή βία, με τον τελευταίο να κάνει συστηματική χρήση ναρκωτικών και να την κακοποιεί συχνά.

    Kim Kardashian: Επιβεβαιώνονται οι φήμες ότι είναι ζευγάρι με τον 28χρονο Pete Davidson

    Προς απόδειξη των λεγόμενων της, η Amber παρουσίασε στο δικαστήριο φωτογραφίες της, με την ίδια να έχει μώλωπες στο πρόσωπο από το χέρι του Depp. Από τη πλευρά του, δεν δέχεται τίποτα και κάνει λόγο για ψευδείς κατηγορίες. Σημειώνεται πως ο ηθοποιός του Χόλιγουντ, κατάφερε στη τελευταία δίκη να πάρει τη νίκη, αποδεικνύοντας πως η Amber έλεγε ψέματα, όταν ισχυριζόταν πως θα χρησιμοποιούσε τα χρήματα που κέρδισε σε προηγούμενη δίκη για φιλανθρωπικό σκοπό.

    Στην επόμενη δίκη, ο ηθοποιός καλείται να αποδείξει πως τα στιγμιότυπα με την κακοποιημένη Amber, δεν είναι αληθινά. Γι’αυτό και το δικαστήριο του έδωσε πλήρη πρόσβαση στα τηλεφωνικά της αρχεία.

    Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Discovery+: «Το πρώτο μέρος θα είναι αφιερωμένο στον Johnny, ο οποίος ξαφνικά βλέπει τον εαυτό του παντρεμένο με μία Μακιαβελιική ψεύτρα, που είναι έτοιμη να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να προστατέψει την εικόνα της. Από την άλλη μεριά, η Amber εξερευνεί πώς ο άντρας των ονείρων της κατέληξε να γίνει ο μεγαλύτερος εφιάλτης της, ένα βίαιο τέρας εθισμένο στα ναρκωτικά».

    Φίλοι και γνωστοί από το περιβάλλον του ζευγαριού θα δώσουν κι εκείνοι τη δική τους εκδοχή σχετικά με τη δικαστική διαμάχη και τον πολυσυζητημένο χωρισμό τους.