Πίνακας Περιεχομένων
    1. Lacta: «Μη με αφήσεις ποτέ»
    2. Δείτε τη νέα διαφήμιση της Lacta:

    Η Lacta μας έχει συνηθίσει σε διαφημίσεις και μικρού μήκους ταινίες, με λουλούδια, αγάπες και μπόλικα «πάντα» και «ποτέ». Έρωτες με πάθος και ένταση που όλοι θα θέλαμε να έχουμε στη ζωή μας. Υπάρχει όμως και η άλλη όψη του νομίσματος. Η κακοποιητική, η χειριστική και η τοξική, που κάνει την αποχώρηση από τη σχέση δύσκολη. Και η Lacta για πρώτη φορά, αποφάσισε να αφήσει στην άκρη τα happy end και να καταπιαστεί με τις σχέσεις που έχουν τραγικό τέλος.

    Kevin Spacey: Πληρώνει 31 εκατ. δολάρια στο House of Cards για τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης

    Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, η Lacta συνεργάστηκε με το κέντρο για τα Έμφυλα Δικαιώματα και την Ισότητα, Διοτίμα και δημιούργησε ένα βίντεο των 4 λεπτών, που είναι αρκετά για να δείξουν πώς ξεκινάει και πώς καταλήγει μια κακοποιητική σχέση.

    Lacta: «Μη με αφήσεις ποτέ»

    Με τίτλο «Μη με αφήσεις ποτέ», μας παρουσιάζει την ιστορία ενός ζευγαριού, που βίωνε τον έρωτα και την αγάπη, μέχρι που ο κόσμος του ενός γκρεμίστηκε από την απροσδόκητη αλλαγή συμπεριφοράς του άλλου. Είναι γεγονός πως μία χειριστική σχέση, κάνει αυτό ακριβώς. Ξεκινάει με λατρεία, συνεχίζει με έλεγχο, περιορισμό και βρισιές και καταλήγει στη βία.

    «Θέλω να είσαι δική μου. Μόνο δική μου. Κανένας δεν θα σε αγαπήσει όπως εγώ», λέει ο σύντροφος της κοπέλας, που υποδύεται ο Έκτορας Λιάτσος, μέχρι που εκείνη αποφασίζει να βάλει ένα τέλος στα όσα βιώνει και να τον αφήσει. «Μην με αφήσεις ποτέ γιατί θα σου κάνω κακό», είναι η φράση που κλείνει το συγκλονιστικό βίντεο και την τραγική κατάληξη της κοπέλας, την οποία υποδύεται η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη.

    Το μήνυμα που θέλει να περάσει η διαφήμιση είναι ένα και μοναδικό και αυτό πρέπει όλες οι γυναίκες να έχουν στο μυαλό τους όταν βρίσκονται σε μια τέτοια σχέση: «Σημασία έχει τι θα κάνεις εσύ που ακόμα μπορείς». Βλέποντας το βίντεο, πάντως, σε πιάνει ένας κόμπος στο στομάχι, για όλες τις γυναίκες εκεί έξω που δεν μπορούν να ξεφύγουν κι όταν θελήσουν, είναι αργά.

    Δείτε τη νέα διαφήμιση της Lacta: