Ο Jeremy Irons έκανε μια δήλωση, που θα μπορούσε να συζητηθεί πολύ έντονα από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Για την ακρίβεια, μιλώντας στο RTÉ Entertainment, ο ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην ταινία House of Gucci, στον ρόλο του Rodolfo Gucci, πατέρα του Maurizio, είπε πως η Meghan Markle παραπέμπει λίγο στην Patrizia Reggiani.

  H Patrizia δολοφόνησε τον πρώην συζυγό της, Maurizio Gucci, το 1995, κάτι που πραγματεύεται επί της ουσίας και η ταινία. «Οι Gucci και οι Murdoch… είναι ανάμεσά μας. Αυτές οι μεγάλες ανησυχίες που μεγαλώνουν και για κάποιον λόγο εκρήγνυνται. Μερικές φορές σκέφτομαι ότι η Meghan Markle είναι λίγο Patrizia», ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του Irons, που θα μπορούσε κάποιος να πει ότι είναι υπερβολικό.

  Jennifer Lawrence: Από το Mother του Aronofski στο Mother της πραγματικής ζωής

  Ο ίδιος προσπάθησε να δικαιολογήσει τα λεγόμενα του, χωρίς όμως να καταφέρνει και πολλά. Όπως είπε: «Κινείται σε διαφορετικό τρόπο ζωής, διαφορετική τάξη, άλλη εθνικότητα, προσπαθεί να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί και δε λειτουργεί αυτό, κάτι που πιστεύω είναι τεράστια ντροπή για τη μοναρχία μας. Είναι παράλληλη ιστορία».

  Αυτό δηλαδή που ήθελε να εξηγήσει ο Irons, είναι πως και οι δύο κυρίες μπήκαν στη ζωή του Gucci και του πρίγκιπα Harry αντίστοιχα, με τις καλύτερες προθέσεις. Ωστόσο, σε καμία από τις δύο δεν ήρθαν τα πράγματα όπως θα ήθελαν ή είχαν φανταστεί. Ο Irons παρουσιάζει την Reggiani ως κυνική και οργισμένη, κάτι που αντίστοιχα είχαν βγει στη δημοσιότητα παρόμοι χαρακτηρισμοί για την Meghan, όταν κατηγορίες πρώην υπαλλήλων της για bullying, είχαν βγει στη δημοσιότητα.

  Όπως και να ‘χει, η σύγκριση ήταν ατυχέστατη κατά την δική μας άποψη.

  Kevin Spacey: Πληρώνει 31 εκατ. δολάρια στο House of Cards για τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης