Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Keanu Reeves, για λογαριασμό του περιοδικού Esquire, ο οποίος πάντα βρίσκει τον τρόπο να βρίσκεται στην επικαιρότητα με όσα λέει και κάνει. Ποιος ξεχνάει άλλωστε, το ότι ο ηθοποιός του Hollywood δώρισε σε κάθε έναν από τους τέσσερις κασκαντέρ του ρολόγια Rolex αξίας 10.000 έκαστο, ως ένα «ευχαριστώ» για το ντουμπλάρισμά του στις δύσκολες σκηνές της ερμηνείας του John Wick;

  The Weeknd: Το Blinding Lights μόλις έγινε το No1 τραγούδι όλων των εποχών

  Μεταξύ των όσων δήλωσε ο 57χρονος, σύμφωνα με το CNN, αναφέρθηκε και στην ιδιαίτερη σχέση με την Winona Ryder, με την οποία μάλλον είναι παντρεμένος, αφού σε σκηνή της ταινίας του Francis Ford Coppola Dracula, το 1992, ο γάμος που διεξήχθη ήταν με πραγματικό ιερέα.

   

  Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

   

  Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Esquire (@esquire)

  «Έγινε μια ολόκληρη λήψη για μια γαμήλια τελετή με έναν πραγματικό Ρουμάνο ιερέα. Η Winona λέει πως είμαστε παντρεμένοι. Το ίδιο και ο Coppola. Άρα φαντάζομαι πως είμαστε στα μάτια του Θεού», είπε ο ηθοποιός.

  Τ0 2018 η συναδελφός του που έχει δηλώσει πως θέλει να ξανασυνεργαστεί μαζί του στο μέλλον είχε πει σχετικά: «Σε αυτή τη σκηνή ο σκηνοθέτης χρησιμοποιήσε έναν πραγματικό ιερέα. Γυρίσαμε όλη τη σκηνή. Νομίζω πως είμαστε παντρεμένοι», ενώ το ίδιο παραδέχτηκε και ο Francis Ford Coppola: «Ενώ όλα είχαν τελειώσει, συνειδητοποιήσαμε ότι ο Keannu και η Winona ήταν παντρεμένοι».

  Η Ryder και ο Reeves, πάντως, είναι χρόνια φίλοι και η καλή τους σχέση έχει βρεθεί πολλές φορές στο προσκήνιο. Πάνε, μάλιστα, πίσω στο 1989, όταν εμφανίστηκαν μαζί στα Independent Spirit Awards. Στα δε πρώτα τους κοινά βήματα, υπήρχαν φήμες ότι είχαν και ερωτική σχέση πλην της φιλικής, ωστόσο, ποτέ δεν επιβεβαιώθηκαν. Πάντως, τώρα, αστειεύονται με μεγάλη άνεση με την πιθανότητα του να είναι παντρεμένοι και στην πραγματική ζωή.