Σε μια απρόσμενη δήλωση προχώρησε ο Kanye West, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Mission’s Annual Thanksgiving στο Λος Άντζελες, όπως γράφει το Buzzfeed. Ο ράπερ αναφέρθηκε στην Kim Kardashian, φανερά μετανιώμενος για τον χωρισμό τους.

    Οι δυο τους χώρισαν και επίσημα πριν 9 μήνες, με τα δημοσιεύματα να αναφέρονται σε νέες σχέσεις και για τους δύο. Οι πρώτες φήμες ξεκίνησαν για τον Kanye West, όπου έκαναν λόγο για σχέση με την Irina Shayk. Τώρα, τα περισσότερα media ασχολούνται με το νέο ειδύλλιο της Kardashian με τον Pete Davidson.

    O Kanye μάλλον δεν πρόκειται να αφήσει τα όπλα αμαχητί, τουλάχιστον αν κρίνουμε από τα τελευταία του λόγια, αφού μίλησε για τα λάθη που έκανε στο παρελθόν – τις απιστίες δηλαδή-, ενώ ζήτησε τη βοήθεια του Θεού για να τα ξαναβρεί με την Kim.

    Πιο συγκεκριμένα είπε: «Αυτό που ο Θεός θέλει είναι να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας και να λυτρωθούμε σε όλες μας τις σχέσεις. Έκανα λάθη. Έκανα δημόσια πράγματα που δεν είναι αποδεκτά σε έναν γάμο, αλλά αυτή την στιγμή, τώρα, είμαι εδώ για να αλλάξω την αφήγηση των γεγονότων» και πρόσθεσε:

    «Είμαι ο Θεός της οικογένειάς μου. Αν ο εχθρός μπορεί να χωρίσει τους Kimye, θα υπάρξουν εκατομμύρια οικογένειες που θα νιώθουν ότι ο χωρισμός είναι oκ, αλλά όταν ο Θεός φέρει κοντά τους Kimye, θα υπάρξουν οικογένειες που θα επηρεαστούν και θα δουν πως ένας χωρισμός μπορεί να ξεπεραστεί και πως μια οικογένεια μπορεί να ενωθεί ξανά» δήλωσε ο ίδιος μεταξύ άλλων.

    Του έκατσε βαριά η σχέση της Kim με τον Pete καταπώς φαίνεται.