Πίνακας Περιεχομένων
    1. Πώς γίνεται όμως ο 42χρονος Kevin Hart να είναι τόσο μοναδικός;
    2. Το Oscar-Gate

    Το 2021 η περιουσία του έφτασε τα 200 εκατομμύρια δολάρια. Για έναν τύπο 163 εκατοστών, το μπόι του είναι πολύ μεγαλύτερο απ΄αυτό που φαίνεται. Ο Kevin Hart είναι αυτή τη στιγμή ο πιο accepted και respected μαύρος κωμικός στην Αμερική, αφήνοντας πίσω του τον Chappelle, αλλά ταυτόχρονα είναι κι ένας υπερεπιτυχημένος επιχειρηματίας που βλέπει τα έσοδα του να αυξάνονται. Κατά την παρουσία του πρόσφατα στο σόου του Stephen Colbert, δήλωσε μάλιστα ότι ο στόχος είναι να γίνει ο πρώτος μαύρος δισεκατομμυριούχος.

    Ίσως να μην το πετύχει ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά σίγουρα έχει πια το στάτους ενός special τύπου. Κι αυτό το special το επένδυσε με την αγορά της πρώτης SF90 Spider Ferrarri που κυκλοφόρησε στην Αμερική. Το κόστος της; 558.000 δολάρια. Χοντρικά το 1/400 της περιουσίας του Kevin Hart.

    Κι αυτό το όχημα έγινε δικό του παρά το ότι πριν από 2 χρόνια είχε ένα σοκαριστικό τροχαίο που τον έφερε πολύ κοντά στον θάνατο.

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kevin Hart (@kevinhart4real)

    Πώς γίνεται όμως ο 42χρονος Kevin Hart να είναι τόσο μοναδικός;

    Αρχικά, ο Hart είναι κι αυτός ένας από τους πολλούς υποτιμημένους τύπους στο Χόλιγουντ που έκαναν την επανάστασή τους, έφτιαξαν δική τους εταιρεία παραγωγής και χτίζουν αυτοκρατορία. Πρώτος διδάξας ο Dwayne Johnson, δεύτερος ο Ryan Reynolds και η λίστα συνεχίζεται. Οι δύο φίλοι με τον Hart, ιδίως ο πρώτος, επέκτειναν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και εκτός σινεμά, με brands ποτών: τεκίλα Teremana ο Johnson, τζιν Aviation ο δεύτερος.

    Ο Kevin Hart, που έχει ένα σωματότυπο που μπορεί να γίνει εκμεταλλεύσιμος εμπορικά στην εποχή του body acceptance και positivity, κυκλοφόρησε μαζί με τη γυναίκα του πριν από 3 χρόνια τη συλλογή για ρούχα άθλησης με τίτλο Fabletics και το 2020 αυτή η συλλογή είχε τζίρο 400 εκατομμύρια δολάρια! Παράλληλα, με την HartBeat Productions που ίδρυσε το 2009, έχει κάνει όλα τα comedy specials του, έχει κυκλοφορήσει 5 stand-up comedy albums και εσχάτως κυκλοφόρησε στο Netflix η ταινία του True Story.

    «Υπάρχει μια διαρκής κριτική. Είναι λόγω του φόβου αυτού που πιστεύουμε ότι σκέφτονται οι άνθρωποι. Αλλά είναι όλα στο κεφάλι μας. Μέσα από όλα τα πάνω και κάτω, μπόρεσα να καταλάβω ότι κάποια πράγματα δε θα τα αλλάξεις. Μπορείς όμμως να τα προσπεράσεις και να προσπαθήσεις να πας μπροστά. Κι αυτό δε σημαίνει ότι είμαι σε κάποιο υπέροχο μέρος και κάθομαι σε ένα υπέροχο βουνό και φωνάζω στους άλλους από κάτω μου. Σημαίνει ότι διαθέτω την πληροφορία που θεωρώ χρήσιμη και νιώθω ότι κάποιοι άνθρωποι θέλουν να την ακούσουν» είχε πει σε ένα podcast ο Kevin Hart.

    «Ένιωθα ότι πρέπει να είμαι αρεστός σε όλους. Είμαι καλός τύπος, είμαι αγαπητός. Γιατί να μη σου αρέσω; Εκεί κατάλαβα ότι δε θα αρέσεις ποτέ σε όλους. Κι αυτό δε μπορείς να το αλλάξεις, δε μπορείς να το ελέγξεις. Η δουλειά μου λοιπόν είναι να είμαι χαρούμενος με τις προθέσεις μου. Και με αυτό που προσπαθώ να κάνω.

    Αυτή είναι η δουλειά μου. Όταν έκανα παραστάσεις σε τρύπες και σε μικρούς χώρους, κατάλαβα ότι κάθε μια από τις ευκαιρίες αυτές, ήταν ένας τρόπος να με σπρώξουν για να δουλέψω την τέχνη μου. Και πρέπει να πάρω κάτι απ΄αυτή τη στιγμή που θα με βοηθήσει. Είτε είναι 2 γέλια είτε είναι 20 είτε 100. Πρέπει να πάρω κάτι από την εμπειρία αυτή. Να κρατηθώ πάνω της και να βελτιωθώ».

    Από την αρχή της καριέρας του ο Kevin Hart είχε να περάσει το «ένας κοντός μαύρος με χιούμορ». Μέχρι και πρόσφατα ήταν σαν να μην είχε δικαίωμα να δείξει τα σκοτάδια του, τις ευάλωτες πλευρές του. Το τροχαίο άλλαξε την εικόνα του.

    «Ο καθένας έχει μια διαφορετική ιστορία. Και ξέρω ότι για τον καθένα υπάρχει διαφορετικός χρόνος. Ακόμα και ο πιο εύκολος δρόμος, έχει κάποιο βαθμό δυσκολίας. Δεν υπάρχουν εύκολα μονοπάτια. Όταν λοιπόν έκανα το ξεκίνημα μου και δεν με έπαιρναν σε οντισιόν ή δε μου έδιναν ευκαιρίες, έπρεπε να με πείσω πως αυτές θα έρθουν. Αν συνέχιζα τη δουλειά, δε θα είχαν άλλη επιλογή από το να έρθουν.

    Κάποια στιγμή είπα ότι θα γίνω ο καλύτερος, ο μεγαλύτερος κωμικός στο Χόλιγουντ και θα με φωνάζουν για να μου δώσουν ρόλους, όχι για οντισιόν. Και έγινε».

    Το Oscar-Gate

    Το 2019 o Kevin Hart είχε επιλεγεί για την παρουσίαση των Όσκαρ. Κάποια παλιά του tweets από το 2011, όπου μιλούσε υποτιμητικά για τους γκέι, ήρθαν στην επιφάνεια και ακολούθησε το cancelling. Η Ακαδημία δεν είχε άλλη επιλογή από το να ακυρώσει τη συμφωνία. Ο Kevin Hart θα μπορούσε να είχε χαντακωθεί για τα καλά. Ίσως αν ήταν λευκός να είχε συμβεί. Είναι μια από τις ελαχιστότατες περιπτώσεις αντίστροφου ρατσισμού; Εν προκειμένω όχι.

    Απλώς ο Kevin Hart είναι όντως τόσο αξιαγάπητος όσο λέει. Έχει τον τρόπο να σε πείσει ότι όντως έχει καλές προθέσεις και πως έκανε λάθη που δεν χαρακτηρίζουν τον ίδιο συνολικά, μα μόνο μια συμπεριφορά του και δη παρελθοντική.

    «Κανείς δεν πρόκειται να περάσει μέσα από την επιτυχία, τη δόξα, το χρήμα, τη δημοφιλία, δίχως να πέσει θύμα κάποιων συνεπειών. Κάποια στιγμή θα την πατήσεις. Δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγεις, ιδίως όταν είσαι νέος. Και μετά πέφτεις θύμα αυτών των συνεπειών, που έχουν πολύ μεγάλη ποικιλία. Μπορεί να είναι ότι ξοδεύεις τα λεφτά σου και δεν κατανοείς τι πράγματα ήρθαν μαζί με την απόκτηση αυτών των χρημάτων. Μπορεί να είναι ναρκωτικά. Μπορεί να είναι ότι είσαι κακός και αγνοείς τους ανθρώπους. Μπορεί να είναι απιστία.

    Τα λέω όλα αυτά για να πω ότι πρέπει να βιώσεις κάποιες κατηφόρες για να καταλάβεις γιατί σηκώνεται. Όλο αυτό με την κουλτούρα ακύρωσης και τις συνέπειες που είναι τόσο σκληρές για τόσους πολλούς, είναι τρομερά γελοίο. Αν πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχουν συνέπειες στις πράξεις μας; Απόλυτα. Αλλά μου λες ότι δεν θα πρέπει να επανέλθεις ποτέ μετά από ένα λάθος»;