Δεν είναι τυχαίο ότι ο Tom Cruise φημίζεται για τον επαγγελματισμό του στο set και για το ό,τι αναλαμβάνει το φέρνει εις πέρας με επιτυχία, θέτοντας υψηλά στάνταρ, και χωρίς κασκαντέρ να αναλαμβάνουν την δύσκολη «δουλειά».

    Ο φακός τον απαθανάτισε, λοιπόν, στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Mission Impossible, να βρίσκεται στο φτερό ενός αεροπλάνου, σαν γνήσιος λάτρης των ριψοκίνδυνων σπορ. Τι και αν τον κακοχαρακτήριζαν πριν κάτι μήνες για την εμφάνισή του, αυτός αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι είναι ο κορυφαίος σταρ του Χόλιγουντ.

    Το αεροπλάνο που χρησιμοποιήθηκε για τη σκηνή είναι ένα Boeing B75N1 Stearman του 1941 στο οποίο ο πιλότος κάθεται στο πίσω μέρος. Απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του Duxford για να εκτελέσει την επικίνδυνη σκηνή στα 2.000 πόδια, ενώ πετούσε στην περιοχή Cambridgeshire.

    Στις φωτογραφίες της Page Six, φαίνεται ότι ο Tom Cruise επιχειρεί να σκαρφαλώσει στο φτερό ενός ελικοφόρου μονοθέσιου αεροπλάνου, αφήνοντας έκπληκτο το κοινό και τους τεχνικούς. Ο 59χρονος κρέμεται ανάποδα καθώς το ίδιο το αεροπλάνο αναποδογυρίζει για ένα «loop-the-loop» στον αέρα, για να φαίνεται ότι ο Cruise κάθεται στην πραγματικότητα όρθιος. Φοράει βέβαια και ζώνη ασφαλείας για να μην πέσει ενώ το αεροπλάνο στροβιλίζεται, με τον ίδιο να κινείται κατά μήκος του φτερού.

    Μάλιστα στις φωτογραφίες φαίνεται ότι αρχικά καθόταν στo μπροστινό κάθισμα του αεροπλάνου. Μόλις το αεροπλάνο απογειώθηκε φαίνεται να σέρνεται από τη θέση του και να φτάνει στο φτερό, όπου και έμεινε.

    Ένα δεύτερο μικρό αεροπλάνο ακολουθεί σε πολύ κοντινή απόσταση πίσω από το αεροπλάνο του Cruise, πιθανότατα για τη μαγνητοσκόπηση του ίδιου του ακροβατικού για την ταινία.

    Τα ακροβατικά κόλπα που αψηφούν τον θάνατο δεν είναι κάτι καινούργιο για τον ηθοποιό που τον είδαμε να κάνει ακόμα ένα σε τρένο, όπως ανέφερε αποκλειστικά το Page Six, για μια άλλη ταινία «Mission: Impossible».

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tom89cocktail (@tom89cocktail)