Πίνακας Περιεχομένων
    1. «Θέλω πολύ να γίνω μαμά»

    Η Ευγενία Δημητρόπουλου έκανε πραγματικότητα το όνειρο της, να γίνει μητέρα. Κρατά πλέον στην αγκαλιά της ένα κοριτσάκι από τη Σιέρα Λεόνε, το οποίο κατάφερε να υιοθετήσει. Η ίδια το έκανε γνωστό με ανάρτηση της στο Instagram:

    «Παναγιά μου σε ευχαριστώ. Εδώ και λίγες ημέρες κρατάω στην αγκαλιά μου ό,τι ονειρεύτηκα, ευχήθηκα και προσευχθήκα, την κόρη μας! Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας! Εύα μου καλωσόρισες να μας ζήσεις!», έγραψε.

    «Θέλω πολύ να γίνω μαμά»

    Η ηθοποιός είχε αναφέρει πριν λίγες ημέρες, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτική εκπομπή, πως θέλει πολύ να γίνει μαμά. Είχε πει χαρακτηριστικά πως «η υιοθεσία θα μπορούσε να είναι και πρώτη μου επιλογή. Για μένα δεν υπάρχει διαφορά στο γεννάω ένα παιδί ή υιοθετώ ένα παιδί».

    Αξίζει να σημειωθεί πως παρ΄όλο που ζούμε στο 2021, η υιοθεσία στην Ελλάδα παραμένει ένα δύσκολο κεφάλαιο. Είναι πολύ όμορφο να βλέπεις γυναίκες να υιοθετούν παιδιά, χαρίζοντας τους αγάπη και τρυφερότητα. Δεν έχει καμία σημασία από ποιο μέρος είναι, σημασία έχει το καλύτερο αύριο και αυτά τα παιδιά μπορούν να το έχουν.