Η Chrissy Teigen, το τελευταίο διάστημα, έχει δεχθεί κριτική από τους followers της στο Instagram, τόσο για όσα λέει στις συνεντεύξεις της αλλά και για τις φωτογραφίες που ανεβάζει. Μετά τη δήλωση της πως ταξιδεύουν οικογειακώς με τις στάχτες του μωρού που έχασε και στη συνέχεια με την εμφύτευση φρυδιών, ήρθε και μια φωτογραφία με τα παιδιά που δίχασε τον κόσμο.

  Σημειώνεται πως είχε περάσει και από ένα μεγάλο διαδικτυακό σκάνδαλο, όταν η Courtney Stodden, η οποία κατηγόρησε την Teigen πως της είπε να αυτοκτονήσει, επειδή η ίδια προσδιορίζεται ως μη δυαδική. Το μοντέλο ζήτησε συγγνώμη βέβαια, αλλά το ίντερνετ δεν ξεχνάει εύκολα.

  Madonna: Συνεχίζει το beef με τον 50 Cent – «Ήταν ψεύτικη η συγγνώμη του»

  Συγκεκριμένα, το μοντέλο μοιράστηκε μια στιγμή με τα παιδιά της, η οποία σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, κυρίως όμως αρνητικά. Όπως γράφει το Pagesix, η Teigen πόζαρε μαζί με τη Luna και τη Miles στη μπανιέρα, με τον αφρό να καλύπτει το στήθος της.

  «Δεν απεικονίζονται: οι ατελείωτοι τσακωμοί», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

   

  Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

   

  Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη chrissy teigen (@chrissyteigen)

  Λίγα λεπτά αργότερα, οι θαυμαστές της της έγραψαν πως η εικόνα ήταν ακατάλληλη, όχι μόνο επειδή την μοιράστηκε στα social media, αλλά και το ότι ήταν γυμνή μπροστά στα παιδιά της.

  «Οι τσακωμοί μεταξύ των παιδιών είναι φυσιολογικοί. Το να κάνεις μπάνιο με τα παιδιά σου δεν είναι», ήταν ένα από τα πολλά σχόλια. Κάποιοι ανέφεραν πως τα παιδιά είναι αρκετά μεγάλα για να κάνουν μπάνιο με τη μαμά τους. Φυσικά, υπήρχαν και τα θετικά σχόλια, όπως αυτό που έγραψε ένας χρήστης, πως το γυμνό σώμα δεν έχει τίποτα το σεξουαλικό, ενώ κάποιος άλλος σχολίασε πως «αν νομίζεις ότι αυτό το αγόρι θα κοιτάξει το γυμνό σώμα της μαμάς του και θα κάνει σεξουαλικές σκέψεις, τότε αυτό λέει περισσότερα για την αισχρότητα σου παρά για οτιδήποτε άλλο. Το γυμνό σώμα είναι φυσιολογικό».