Μια πέμπτη γυναίκα ισχυρίστηκε ότι ο Adam Levine της έστελνε ερωτικά μηνύματα στα social media. Η Ashley Russell – η οποία διατηρεί έναν λογαριασμό στο Instagram για γυμναστήριο με λίγο περισσότερους από 4.100 ακόλουθους – ισχυρίστηκε ότι o frontman των Maroon 5 έκανε like στις αναρτήσεις της και μάλιστα της έστελνε απευθείας μήνυμα.

  Μιλώντας στην DailyMail σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη, η 21χρονη ισχυρίστηκε ότι της έστελνε μήνυμα «σχεδόν καθημερινά το βράδυ γύρω στις 10 μ.μ.». «Έλεγχα κάθε φορά που δημοσίευα μια ιστορία, η οποία γινόταν κάθε μέρα, και την έβλεπε πάντα ο ίδιος», ισχυρίστηκε η Russell, που ήταν μόλις 20 ετών τότε, στο ρεπορτάζ.

  «Του άρεσαν τα story με τον ποπό μου και απαντούσε πάντα με κάτι που είχε να κάνει με το γυμναστήριο». Σε μια σειρά από στιγμιότυπα με τις υποτιθέμενες συνομιλίες μεταξύ του Levine και εκείνης έγραψε αρχικά: «Η μέρα των ποδιών. Το πιο σημαντικό και το πιο εύκολο να παραβλεφθεί.»

  Αργότερα στη συνομιλία τους, φέρεται να τη ρώτησε, «Είσαι στο κολέγιο σωστά;», πριν προσθέσει, «Ωραία δουλειά ρίχνεις στα πόδια». Η 21χρονη σκέφτηκε ότι ήταν «περίεργο» που φέρεται να της μιλούσε ο Levine, αλλά ήθελε να συνεχίσει τη συνομιλία τους για να δει πόσο μακριά θα μπορούσε να τον πάει.

  Υποστήριξε: «Είπε ότι με βρήκε από τη σελίδα του στο Discover στο Instagram επειδή είναι «fan του fitness» και έχω έναν λογαριασμό γυμναστικής. Ήξερα ότι ήταν περίεργο, οπότε ήθελα να το συνεχίσω για να δω αν χειροτέρευε».

  «Όταν του είπα ότι θα τον έπιαναν να στέλνει DM κορίτσια σαν εμένα, σταμάτησε να μου στέλνει μηνύματα», ισχυρίστηκε. Αν και σταμάτησε να της στέλνει, συνέχισε να βλέπει τα story της.

  «Νομίζω ότι αυτό είναι το πραγματικό νόημα της ασέβειας προς μια γυναίκα. Με στεναχωρεί πολύ που είναι παντρεμένος και κάνει αυτό το ανώριμο πράγμα», είπε στο ρεπορτάζ, προσθέτοντας ότι της φάνηκε περίεργο που της μίλησε «λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία του και ότι είναι παντρεμένος».