Η Alia Shawkat, μίλησε για πρώτη φορά για την φημολογούμενη σχέση της με τον χολιγουντιανό σταρ Brad Pitt, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα The New Yorker, δηλώνοντας πως ήταν ειρωνικό και ηλίθιο το πόσο επικεντρώθηκαν τα μίντια στη σχέση της με τον γνωστό ηθοποιό, την ώρα που συνέβαιναν τόσα στον κόσμο, λόγω της πανδημίας.

  Για να σας θυμίσουμε λίγο το storyline του φημολογούμενου ρομάντζου, οι δύο ηθοποιοί φωτογραφήθηκαν μαζί το 2020 σε κοινή τους βόλτα, γεγονός που πυροδότησε τις φήμες περί ερωτικού ειδυλλίου.

  Alia shawkat

  Τότε, η Shawkat, είχε ασκήσει κριτική στα μίντια, επειδή εστίαζαν περισσότερο στη σχέση της με τον Pitt, παρά στην εικοσαετή καριέρα της στο χώρο του θεάματος. Η ίδια, εργάζεται ως ηθοποιός από το 1999.

  Εκείνη την περίοδο δεν είχε καθόλου πλάκα το να πρέπει να αντιμετωπίσω τους paparazzi. Δεν έχουν ιδέα ποια είμαι. Είναι πραγματικά ειρωνικό. Δεν έχει καμία σχέση με τον Brad και το πως είναι ως άνθρωπος- είναι ένας υπέροχος τύπος. Αυτό που θεωρώ απαράδεκτο είναι το γεγονός ότι ασχολήθηκαν με την πιθανότητα να σχετίζομαι με έναν μεγαλύτερο λευκό άντρα.

  Όταν τα νέα κυκλοφόρησαν σε όλα τα tabloids, η ηθοποιός επισκέφτηκε την γιαγιά της και ανακάλυψε στο σπίτι της ένα περιοδικό που απεικόνιζε εκείνη και τον Brad Pitt, με τίτλο: Το νέο κορίτσι του Brad!. 

  Όπως δήλωσε εκείνη στην The New Yorker, ενώ η ίδια βρισκόταν στο επίκεντρο της προσοχής, ο Pitt σχεδόν δεν γνώριζε για την τρέλα που επικρατούσε.

  Δεν είχε καμία επίγνωση του τι συνέβαινε. Είναι πραγματικά αστείο. Απλώς δεν διαβάζει αυτά τα σ@@τά. Πήγα και του είπα: Το ξέρεις πως όλοι πιστεύουν ότι είμαστε ζευγάρι; Με ακολουθούν παντού, γίνεται ένας χαμός. Και εκείνος απλά μου αποκρίθηκε: Συγγνώμη, αυτά συμβαίνουν όταν κάνεις παρέα με εμένα!

  Οι φήμες για το ειδύλλιο μεταξύ τους ξεκίνησαν το 2020, ωστόσο μέχρι και σήμερα κανείς τους δεν τις είχε επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και τις είχε διαψεύσει.