Για τους περισσότερους ανθρώπους εκεί έξω, όταν ένα ζευγάρι είναι διαφορετικό στην εμφάνισή του, πρέπει να κρύβεται ένας σοβαρός λόγος που είναι μαζί. Το ίδιο ισχύει και για την διάσημη tiktoker, Alicia McCarvell, η οποία είναι μια plus-size γυναίκα που διατηρεί δεσμό με έναν πολύ fit άνδρα, κάνοντας πολλούς να αμφισβητούν την αγάπη του.

  Η McCarvell, με καταγωγή από τον Καναδά, ανεβάζει σχεδόν καθημερινά βίντεο στο TikTok με τον σύντροφό της, Scott McCarvell, κάνοντας τους περισσότερους να αναρωτιούνται πώς είναι δυνατόν εκείνος να είναι μαζί της. Υπάρχουν ορισμένες υποθέσεις που τον θέλουν να είναι γκέι ή να την απατά με άλλες γυναίκες ή να θέλει τα χρήματα της ή ακόμα και το ότι εκείνη τον πληρώνει για τη φήμη της. Πόσο ρηχές και επιφανειακές αντιλήψεις;

  Η ίδια μετά από πολλά σχόλια που τον παροτρύνουν να αφήσει την παχουλή του σύντροφο και να βρει μια «ιδανική» για εκείνον, φρόντισε να απαντήσει με τον πιο σωστό τρόπο.

  «Συχνά μού λένε: ‘Κελεπούρι ο δικός σου’, ‘Είσαι τυχερή που βρήκες κάποιον να σε αγαπάει άνευ όρων’, ‘Είναι καταπληκτικός που σε αγαπάει’. Τα περισσότερα από αυτά τα σχόλια αναφέρονται στο γεγονός ότι εκείνος είναι fit κι εγώ παχουλή, κάτι που ούτε που αγγίζει την επιφάνεια του γιατί ο Scott είναι ένας εκπληκτικός άνθρωπος. Όταν έχασα τη δουλειά μου, του τηλεφώνησα κλαίγοντας. Ήμουν τρομαγμένη. Θυμάμαι να μου λέει στο τηλέφωνο: ‘Φρόντισε την ομάδα σου, και εγώ θα φροντίσω εσένα’.

  @aliciamccarvelltiktok dances are our cardio ||••

  ♬ original sound – 🕺🏼🕺🏼🕺🏼

  Εκείνος μου εξασφάλισε την υποστήριξη που είχα ανάγκη. Δοκίμασα την τύχη μου στον ψηφιακό κόσμο. Εκείνος με βοήθησε να διαλέξω iPad. Έτσι άρχισα να φτιάχνω βίντεο στο TikTok. Η πλατφόρμα μου άρχισε να μεγαλώνει. Με κοίταξε στα μάτια και μου είπε: ‘Το έχεις’.

  ‘Κελεπούρι ο δικός μου’, όχι γιατί αγαπάει το παχουλό μου σώμα, αλλά γιατί δεν υπάρχει ούτε μία πρόκληση στον κόσμο μπροστά στην οποία δεν θα σήκωνε τα μανίκια και δεν θα έλεγε ‘πάμε’. Είμαι τυχερή που βρήκα κάποιον να με αγαπάει άνευ όρων” όχι γιατί είμαι παχουλή αλλά επειδή είμαι πεισματάρα, ανοργάνωτη και δεν ξέρω να λέω ‘όχι’. Είναι καταπληκτικός που με αγαπάει όχι γιατί το σώμα μου δεν εκπροσωπεί τα πρότυπα ομορφιάς, αλλά επειδή για χρόνια ήταν δύσκολο κάποιος να με αγαπάει, αλλά εκείνος τα κατάφερε. Σταματήστε να υποτιμάτε το σύζυγό μου λέγοντας ότι είναι εκπληκτικός που με αγαπάει παρά το σώμα μου, αυτό είναι το εύκολο κομμάτι».

  Με πληροφορίες από Daily Mail

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  Shakira και Gerard Pique ανοίγουν πόλεμο; Δεν της επιτρέπει να φύγει από την Ισπανία

  Kim Kardashian: «Δεν θα ξέρατε καν την Marilyn Monroe αν δεν έβαζα το φόρεμά της»

  Rise: Η βιογραφική ταινία του Disney+ για τους Αντετοκούνμπο μας απογοήτευσε