Πίνακας Περιεχομένων
  1. «Την εξανάγκαζε να του κάνει στοματικό σεξ όταν ήταν θυμωμένος»
  2. Ο καυγάς στην Αυστραλία

  Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη του Johnny Depp και της Amber Heard, στο δικαστήριο της Βιρτζίνια, με νέες αποκαλύψεις να βγαίνουν στην επιφάνεια. Την πρώτη της μάρτυρα κάλεσε η Amber Heard, την Dr Dawn Hughes, δηλώσεις της οποίας προκάλεσαν αίσθηση.

  Ως δικαστική ψυχολόγος στη Νέα Υόρκη, περιέγραψε τις σοκαριστικές λεπτομέρειες σεξουαλικής βίας που η Amber ισχυρίζεται ότι βίωσε από τον Depp. Την στιγμή που η Dawn Hughes τα αποκάλυπτε ενώπιον του δικαστηρίου, η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια του Aquaman ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη και ορισμένες φορές ήταν έτοιμη να βάλει τα κλάματα.

  «Την εξανάγκαζε να του κάνει στοματικό σεξ όταν ήταν θυμωμένος»

  Η Dawn Hughes μοιράστηκε με το δικαστήριο όσα τις περιέγραψε η ηθοποιός, λέγοντας συγκεκριμένα για τον Johnny Depp: «Ήταν μεθυσμένος ή φτιαγμένος από ναρκωτικά, πετούσε τη Heard στο κρεβάτι, της έσκιζε το νυχτικό και προσπαθούσε να κάνει σεξ μαζί της. Την εξανάγκαζε να του κάνει στοματικό σεξ όταν ήταν θυμωμένος. Αυτές δεν ήταν τρυφερές στιγμές, ήταν στιγμές επιβολής».

  Σε μια άλλη περίπτωση, ο ηθοποιός κατηγόρησε μια άλλη γυναίκα ότι «την έπεφτε» στη Heard, υποβάλλοντας τη σύντροφό του σε σωματική έρευνα, σύμφωνα με την μάρτυρα. Είπε ότι «έψαχνε για ναρκωτικά», προσθέτοντας ότι ο σταρ πίστευε ότι ήταν «αποδεκτό να σκίζει το νυχτικό της και να βάζει τα δάχτυλά του στον κόλπο της ψάχνοντας για κοκαϊνη», ενώ μια άλλη φορά, είχε βάλει τα δάχτυλά του στον κόλπο της και άρχισε να τη γραπώνει βίαια.

  Ο καυγάς στην Αυστραλία

  Στον άγριο καυγά που έγινε στην Αυστραλία, αποτέλεσμα του οποίου ήταν και ο τραυματισμός του Johnny Depp στο δάχτυλο, η μάρτυρας της Amber δίνει άλλη διάσταση. Σύμφωνα με την Amber, ο ηθοποιός έβαλε ένα μπουκάλι μέσα στο σώμα της. Όπως κατέθεσε η Hughes, πάντα με βάση όσα της είπε η ηθοποιός, όταν «τη χτυπούσε και της έσφιγγε τον λαιμό, λέγοντας ότι τη μισεί και θέλει να τη σκοτώσει» η Heard είχε «βγει» από το σώμα της και το μόνο πράγμα που σκεφτόταν ήταν «Θεέ μου, ελπίζω να μην είναι το σπασμένο».

  Η Dr Hughes, που ειδικεύεται στην ενδοοικογενειακή βία, εξήγησε στο δικαστήριο ότι οι γυναίκες σε κακοποιητικές σχέσεις αρχικά εμπλέκονται σε αυτές για τους σωστούς λόγους, όμως σταδιακά ο σύντροφός τους αποκαλύπτει ένα άλλο πρόσωπο. Σε αντίθεση με όσα κατέθεσε πριν από λίγες μέρες στη δίκη η ψυχολόγος της πλευράς του Depp, η οποία δεν διέγνωσε μετατραυματική διαταραχή στην ηθοποιό εξετάζοντάς τη, η Hughes είπε στο δικαστήριο ότι η Heard υποφέρει πράγματι από PTSD, η αιτία του οποίου είναι η ενδοοικογενειακή βία που υπέστη από τον ηθοποιό.

  Με πληροφορίες από Daily Mail

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  Amber Heard: Το βίντεο από το ασανσέρ που την εκθέτει

  4 λόγοι που η δίκη Johnny Depp-Amber Heard μπορεί να αποτελέσει ορόσημο μιας σημαντικής αλλαγής

  Kailia Posey: Αυτοκτόνησε στα 16 της το κορίτσι που έγινε το πιο δημοφιλές GIF