Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός που έχει υπάρξει ποτέ στα social media, διεξήχθη από τα αδέρφια Αντετοκούνμπο και τον Αλέξανδρο Κοψιάλη. Στο μεταξύ, παρά το γεγονός ότι ο Youtuber είχε αποσυρθεί από τον διαγωνισμό, μετά τον σάλο που είχε δημιουργηθεί από τις δηλώσεις σχετικά με την καταγγελία βιασμούς της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

  Τότε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης είχε αναφέρει σε βίντεο του πως ο διαγωνισμός θα γίνει ολοκληρωτικά από τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, ωστόσο στην χθεσινή κλήρωση έδωσε το παρών. Σημειώνεται πως ο διαγωνισμός είχε περισσότερες από 691.000 συμμετοχές, ενώ κατά τη διάρκεια του live που έγινε η ανακοίνωση της νικήτριας, παρακολουθούσαν τουλάχιστον 50.000 άνθρωποι.

   

  Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

   

  Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AntetokounBros (@antetokounbros)

  Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στην αρχή της κλήρωσης ευχαρίστησε τον Θεό που αυτός και η οικογένειά του έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ένα τόσο μεγάλο δώρο. Μεταξύ άλλων τόνισε πως ενώ ήταν μια σημαντική χρονιά για εκείνον στο NBA, ωστόσο δεν μπόρεσε να απολαύσει τις επιτυχίες του, καθώς η Ελλάδα πέρασε ένα φρικτό καλοκαίρι εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών.

  Η νικήτρια βγήκε μέσα από εφαρμογή και αμέσως έλαβε μήνυμα για το δώρο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Συγχαρητήρια!! Είσαι η μεγάλη νικήτρια! Έχεις κερδίσει ένα σπίτι αξίας 100.000 ευρώ. Για πάντα δικό σου», έγραφε το μήνυμα που έστειλαν οι διοργανωτές.

  «Ευχαριστώ πάρα πολύ. Έχω πάθει σοκ», απάντησε εκείνη μη μπορώντας να πιστέψει ότι είναι η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού των αδελφών Αντετοκούνμπο και ένα σπίτι αξίας 100.000 ευρώ γίνεται δικό της.