Η συγγραφέας Ρενέ Στυλιαρά σε συνεργασία με τον φωτογράφο Νίκο Ζήκο και τις εκδόσεις Χάρτινη Πόλη, σας προσκαλούν το τριήμερο 1 – 3 Νοεμβρίου 2022 στην έκθεση φωτογραφίας του νέου της βιβλίου με τίτλο «Έρωτας εξ αμελείας», που θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και συγκεκριμένα στον χώρο Μηχανουργείο.

    Οι φωτογραφίες της έκθεσης προέρχονται από το νέο σε κυκλοφορία βιβλίο της Ρενέ,  «Έρωτας εξ αμελείας» και είναι φτιαγμένο από ερωτευμένα χειρόγραφα, φιγούρες και σκιές.

    Αυτήν τη φορά η Ρενέ αποφάσισε να ντύσει με τους στίχους της γυμνά σώματα. Άνθρωποι καθημερινοί, με γοητευτικές ατέλειες, δέχτηκαν να αποτυπώσει πηγαία ο φωτογραφικός φακός την αλήθεια και το συναίσθημά τους, προκειμένου να υλοποιήσουν αυτό το εγχείρημά της.

    Η ιδέα της δημιουργίας και έκδοσης αυτού του ποιητικού λευκώματος και της δημιουργίας της έκθεσης φωτογραφίας, προέκυψε από την ανάγκη της Ρενέ να παντρέψει τη γραφή της με ένα άλλο είδος τέχνης: σαγηνευτικό αλλά άβατο μέχρι εκείνη τη στιγμή σε εκείνη. Κάπως έτσι διασταυρώθηκαν τα μονοπάτια της με τον εξαίρετο φωτογράφο Νίκο Ζήκο.

    Σας προσκαλούμε να ταξιδέψουμε μαζί από το κατά λάθος του έρωτα στο συνειδητό της αγάπης.

    Έκθεση: 1 – 3 Νοεμβρίου 2022

    Ώρες έκθεσης: 15:00-22:00

    Παρουσίαση βιβλίου «Έρωτας εξ αμελείας»: 2 Νοεμβρίου 2022,

    Ώρα: 19:30

    Φωτογραφίες έκθεσης: Νίκος Ζήκος

    Χώρος: Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων / Μηχανουργείο

    * Η είσοδος είναι ελεύθερη