Την πρώτη του έκθεση παρουσίασε ο γλύπτης Brad Pitt. Ο πολυπράγμων ηθοποιός που συμμετέχει πλέον πολύ επιλεκτικά σε ταινίες και έχει αποφασίσει να ασχοληθεί με άλλα χόμπι, όπως η γλυπτική.

    Σημειώνεται ότι ταυτόχρονα ασχολείται και με την οινοποιία, καθώς έχει στην ιδιοκτησία του τους αμπελώνες Miraval, τους οποίους μάλιστα μοιράζεται με την πρώην σύζυγό του Angelina Jolie και βρίσκονται και σε δικαστικές διαμάχες για αυτούς.

    Ο 58χρονος παρουσίασε τα πρώτα του έργα σε έκθεση στην Φινλανδία.

    Ο Αμερικανός συμμετέχει στην έκθεση με τίτλο: «Thomas Houseago’s WE with Nick Cave & Brad Pitt» που διοργανώνεται σε Μουσείο στο Τάμπερε της Φινλανδίας και περιλαμβάνει έργα κεραμικής και του Αυστραλού τραγουδιστή και τραγουδοποιού, Νικ Κέιβ, αλλά και του Βρετανού γλύπτη και ζωγράφου, Τόμας Χάουζεγκο.

    Η συλλογή εννέα αντικειμένων του Βrad περιλαμβάνει μικρού μεγέθους γλυπτά και μεγάλων διαστάσεων δημιουργίες, μεταξύ άλλων ένα μπρούτζινο έργο που απεικονίζει τον Χαν Σόλο από την κινηματογραφική σειρά «Star Wars» και ένα μικροσκοπικό σπίτι από φλοιό δέντρων.

    Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός φιλοτέχνησε πολλά ξύλινα κηροπήγια «Candle Holders For Loved Ones» τα οποία όπως διευκρίνισε «δημιουργήθηκαν την περίοδο της Covid-19». Ο Brad Pitt ξεκίνησε να ασχολείται με τις τέχνες αμέσως μετά το διαζύγιο του από την Jolie και μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά για την νέα του τέχνη: