Μαζί με την Julia και τη Lisa Ann, είναι οι τρεις μεγαλύτερες ιέρειες της αμερικανικής βιομηχανίας του πορνό από τις αρχές του 2000 μέχρι και σήμερα. Η Brandi Love είναι ένα θρυλικό όνομα που στα 49 της εξακολουθεί να συναρπάζει τον ανδρικό πληθυσμό, είτε μέσω των ταινιών της είτε μέσα από το κανάλι της στο Onlyfans, όπου με συνδρομή 5 δολαρίων μπορεί ο καθένας να έρθει σε άμεση επαφή μαζί της.

  Κάθε πορνοστάρ με τέτοιο μέγεθος brand, όπως η Brand-i Love, πρέπει να ταξιδεύει συχνά και να γυρίζει υλικό σε διάφορα μέρη για να ενισχύει τις συνδρομές και να μεγαλώνει το κοινό της. Η παρουσία της στην Ελλάδα σίγουρα θα συνδυαστεί και με την παραγωγή περιεχομένου για το Onlyfans. Πριν απ΄όλα όμως, η Brandi είπε να προωθήσει από το δικό της μετερίζι τα διάσημα σημεία της Αθήνας.

  Έτσι, αφού πρώτα έβαλε το κοινό της σε μια διαδικασία να μαντέψει πού θα ταξιδέψει και χαρακτήρισε τον προορισμό της εξωτικό, η Love αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης πως βρίσκεται στην Αθήνα.

  Πόζαρε μάλιστα σε μια ταράτσα με θέα την Ακρόπολη και δε θα μπορούσαμε να σκεφτούμε καλύτερο τρόπο για να φτάσει η εικόνα του μνημείου και σε πιο…μύστες.

  Όσο μύστες είναι και οι αστυνομικοί με τους στρατιωτικούς που δεν έχασαν ευκαιρία να μιλήσουν στη Brandi Love και να την ευχαριστήσουν θερμά για όσες αναμνήσεις τους έχει προσφέρει. Θα έλεγε κανείς πως ο ενθουσιασμός πήγε «σύννεφο».

  «Νιώθω η πιο τυχερή γυναίκα του κόσμου. Σε πολλές περιπτώσεις σήμερα με πλησίασαν αγαπητοί αστυνομικοί και στρατιωτικοί που ήθελαν να βγάλουμε φωτογραφίες μαζί και με ευχαρίστησαν που τους… στήριξα. Πιστέψτε με παιδιά… η ευχαρίστηση είναι όλη δική μου. Σεβασμός. Σας αγαπώ».

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  Άκης Πετρετζίκης: Στην πισίνα με τον γιο και την ετοιμόγεννη σύζυγο του

  Ιωάννα Τούνη: Το φόρεμα που επέλεξε στα γενέθλιά της αποκάλυψε την προχωρημένη εγκυμοσύνη της

  Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι η απόλυτη εκπρόσωπος του body positivity: Φωτογραφίζεται με ρυτίδες και αχτένιστα μαλλιά