Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο Brad Pitt στην Vogue. Μεταξύ άλλων ανέφερε ποιους θεωρεί τους πιο όμορφους άνδρες. Και δεν έβαλε τον εαυτό σε αυτούς.

  «Ξέρετε στον κόσμο της υποκριτικής, επειδή είναι η πρωινή μου δουλειά… η άμεση επιλογή είναι ο Paul Newman.

  Επειδή γέρασε με τόση χάρη. Και σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες ήταν ένας πραγματικά ιδιαίτερος, δοτικός, ζεστός και ειλικρινής άνθρωπος».

  «Αν ήταν να ονομάσω κάποιον εν ζωή πρέπει να ονομάσω τον George Clooney, γιατί όχι; Γιατί συνήθως, πάντα τον βγάζω έξω και πάντα με βγάζει έξω. Και αυτή τη φορά, θα κάνω το αντίθετο, μόνο αυτή τη φορά».

  Ο 58χρονος ηθοποιός, μετά την ενασχόλησή του με την γλυπτική, ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας του σειράς περιποίησης  «Le Domaine Skincare».

  Μάλιστα μια από τις πρώην του αποτέλεσε για εκείνον πηγή έμπνευσης. Αυτή δεν είναι άλλη από την Gwyneth Paltrow με την οποία διατηρούν καλές σχέσεις.

  «Εξακολουθεί να είναι μια πραγματικά αγαπημένη φίλη και έχει χτίσει αυτή την αυτοκρατορία. Πάντα το είχε αυτό μέσα της ως επιμελήτρια, και ήταν μια υπέροχη δημιουργική διέξοδος γι’ αυτήν. Στην πραγματικότητα, τώρα που το σκέφτομαι, ήταν μάλλον η πρώτη που με έκανε να πλένω το πρόσωπό μου ακόμα και δύο φορές την ημέρα… ίσως».