Στο νέο επεισόδιο του «The Drew Barrymore Show», ήταν καλεσμένη η Brooke Shields, η οποία αναφέρθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Barbara Walters, στην ηλικία των 15 ετών.

  Τη συνέντευξη εκείνη, η οποία πραγματοποιήθηκε το 1981 με αφορμή τη καμπάνια του μοντέλου για την Calvin Klein, τη χαρακτήρισε μάλιστα «φιάσκο», καπώς όπως εξήγησε η Shields, ένιωσε πως η παρουσιάστρια ήθελε «αρνητικό ηχογράφημα» της.

  «Με ρώτησε ποιες ήταν οι διαστάσεις μου και μου ζήτησε να σηκωθώ όρθια», είπε η Shields, η οποία ήταν 15 ετών τότε, στην Barrymore. «Και εγώ σηκώθηκα όρθια και ήταν σαν να συγκρίνει τον εαυτό της με αυτό το μικρό κορίτσι. Και σκέφτηκα, “Αυτό δεν είναι σωστό. Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό”» και πρόσθεσε:

  «Συμπεριφέρθηκα απλά και χαμογέλασα», είπε, αναγνωρίζοντας όμως ότι «ένιωσε να την εκμεταλλεύεται με τόσους πολλούς τρόπους».

  Διαβάστε ακόμη: Indiana Jones 5: Ένας «νεαρός» Harrison Ford θα μας βάλει στο κλίμα της ταινίας – Η εισαγωγική σκηνή που γυρίστηκε με τεχνολογία de-aging

  «Αυτή η γυναίκα έκανε την ίδια ερώτηση επανειλημμένα», είπε η ίδια, διευκρινίζοντας ότι η δημοσιογράφος αυτή δεν ήταν η Walters. Εξήγησε πλέον πως τότε απάντησε πως «δεν νομίζω ότι θέλετε να μάθετε την απάντησή μου γιατί μου κάνετε συνέχεια την ίδια ερώτηση και αυτή είναι η απάντησή μου, αλλά δεν μπορώ να την αλλάξω γιατί είναι η αλήθεια μου».

  Ωστόσο, η Barrymore άδραξε την ευκαιρία, με αφορμή το περιστατικό της Shields, και μοιράστηκε κι εκείνη τη δική της δυσάρεστη ιστορία με την θρυλική δημοσιογράφο, αφού πρώτα εξήγησε πως την αγαπά και τη θαυμάζει. Παρόλα αυτά η ηθοποιός είπε πως οι ερωτήσεις που της είχε κάνει τότε, ήταν εντελώς παρεμβατικές.

  «Μου έλεγε: “Μιλήστε μου για τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, μιλήστε μου για τη μητέρα σας, μιλήστε μου για την αμφιφυλοφιλία, μιλήστε μου για τα πάντα“», υποστήριξε και εξήγησε πως αυτό γινόταν πέντε, έξι, επτά φορές.