Το νεογέννητο μωρό της Cardi B φαίνεται να αποτελεί ένα θαύμα. Αρχικά η τραγουδίστρια ανέφερε πριν λίγους μήνες ότι πίνει μόνος του γάλα και τώρα υποστηρίζει ότι μιλάει. Μπορεί να ραπάρει κιόλας, είναι έμφυτο.

    Σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, η 29χρονη επέμεινε πως ο τεσσάρων μηνών γιος της μιλάει. Αποκάλυψε και τις πρώτες λέξεις του, ώστε να μας πείσει.  «Δεν υπερβάλλω, αυτό το μωρό μιλάει», είπε η Cardi. Ο 30χρονος σύζυγός της, Offset ήταν επίσης μάρτυρας της ιδιαίτερης στιγμής, σύμφωνα με τα λεγόμενά της.

    «Το ορκίζομαι σε ό,τι αγαπώ», συνέχισε. «Χθες, του λέω: “Αγαπάς τη μαμά; Ναι;”. Και τον ξαναρώτησα: “Αγαπάς τη μαμά;” Και εκείνος απάντησε ένα κανονικό “Ναι!”». Ακόμα, σημείωσε ότι ο γιος της παρακολουθούσε το Cocomelon όταν είπε «γεια».

    «Δεν ξέρω αν αυτό είναι από την πανδημία. Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό», πρόσθεσε η τραγουδίστρια. «Είναι τρελό. Χρειάζομαι μια κάμερα στο δωμάτιό του 24/7. Μιλάς και μόλις έγινες 4 μηνών σήμερα. Πραγματικά μιλάς», είπε.

    Ο γιο τους γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο. Το ζευγάρι δεν έχει αποκαλύψει ακόμα το όνομά του – μπορεί να το διαλέξει και εκείνος αφού μιλάει-. Η Cardi και ο Offset έχουν επίσης την 3χρονη Kulture.

    Προσπάθησε να δώσει μια γεύση από την «πρωινή της ρουτίνα» με το νεογέννητο και την Kulture. Έγραψε σε Instagram Stories πριν μερικές μέρες: «Τελείωσα να ταΐζω τον γιο μου και να τον βάζω για ύπνο. Θα ετοιμάσω άλλο ένα μπουκάλι για όταν ξυπνήσει σε λίγα ξανά. Τώρα είναι ξύπνιος και γεμάτος ενέργεια ενώ εγώ δεν έχω καθόλου».