Πίνακας Περιεχομένων
  1. Η Ακαδημία ζήτησε από τον Will Smith να αποχωρήσει

  Αναμφίβολα είναι το θέμα των ημερών. Το χαστούκι του Will Smith στον Chris Rock δεν υπήρχε περίπτωση να μην δεχτεί πληθώρα σχολίων και απόψεων, ωστόσο παρά το γεγονός ότι η τόση ανάλυση κούρασε, ο δεύτερος έκανε τη πρώτη του δήλωση, κατά την περιοδεία του Wilbur της Βοστώνης.

  Μάλιστα, όταν ανέβηκε στην σκηνή, ο κόσμος τον χειροκρότησε για δύο λεπτά, με τον ίδιο να λέει εμφανώς συγκινημένος «Επιτρέψτε μου να είμαι κάπως σκα@@» και συνέχισε: «Πώς ήταν το Σαββατοκύριακό σας;» ειρωνεύτηκε με το κοινό να ξεσπά σε γέλια. «Δεν έχω να πω πολλά για το τι συνέβη, οπότε εάν ήρθατε να ακούσετε γι’ αυτό, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχω γράψει όλο αυτό το σόου πριν από το Σαββατοκύριακο. Και ακόμη επεξεργάζομαι αυτό που συνέβη, οπότε κάποια στιγμή θα μιλήσω γι’ αυτά τα σκ@@@. Και θα είναι σοβαρό, αλλά και αστείο, αλλά αυτή τη στιγμή θα πω μερικά αστεία».

  Στην πορεία είπε στο κοινό πως: «Εκτός από μερικά άλλα πολύ περίεργα πράγματα, η ζωή είναι πολύ καλή αυτή τη στιγμή», κάτι που οδήγησε σε μεγάλες επευφημίες. Σε γενικές γραμμές, το πλήθος φαινόταν να ανταποκρίνεται περισσότερο από ό,τι είχε συνηθίσει ή περίμενε ο Rock, με τον κωμικό κατά καιρούς να αναφέρεται στις έντονες αντιδράσεις.

  Να σημειωθεί πάντως πως μετά το περιστατικό στα Oscar, οι πωλήσεις των εισιτηρίων για τις παραστάσεις του εκτοξεύθηκαν. Πράγματι, ένας παρευρισκόμενος στο Wilbur είπε στο The Hollywood Reporter ότι ξόδεψε 2.200 δολάρια για δύο εισιτήρια.

  Στο τέλος της παράστασης του, που διήρκεσε περίπου μία ώρα, δέχτηκε ένα ακόμη χειροκρότημα.

  Η Ακαδημία ζήτησε από τον Will Smith να αποχωρήσει

  Στο μεταξύ, μετά το χαστούκι, μέλη της Ακαδημίας Κινηματογράφου ζήτησαν από τον Will Smith να αποχωρήσει από την απονομή και εκείνος αρνήθηκε. «Ζητήθηκε από τον Smith να φύγει από την τελετή και αρνήθηκε, αλλά αναγνωρίζουμε πως θα μπορούσαμε να χειριστούμε την κατάσταση πολύ διαφορετικά. Έχουμε ξεκινήσει διαδικασία πειθαρχικού ελέγχου κατά του κ. Smith για παραβιάσεις του Κώδικα Επικοινωνίας της Ακαδημίας», αναφέρει η ανακοίνωση.

  Οι παραβιάσεις αφορούν απαράδεκτη σωματική επαφή, κακοποιητική και απειλητική συμπεριφορά και καταπάτηση της ακεραιότητας της Ακαδημίας. Στις 18 Απριλίου, όταν θα συνέλθει σε συνεδρίαση ξανά το συμβούλιο της Ακαδημίας, θα εξεταστεί η ποινή που θα αποδοθεί στον Will Smith, η οποία μπορεί να είναι παύση ή ολοκληρωτική απομάκρυνση από το σωματείο.

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  Zoe Kravitz: «Χτυπάμε ανθρώπους στα Oscar τώρα απ΄ό,τι φαίνεται» – Οι αιχμηρές αναρτήσεις της για τον Will Smith

  Bruce Willis: Χειροτέρεψε τους τελευταίους μήνες – Φορούσε ακουστικό στις ταινίες για να του λένε το σενάριο

  Με πληροφορίες από Hollywood Reporter