Ο Chris Rock αστειεύτηκε για την επίθεση που έγινε στον Dave Chappelle κατά τη διάρκεια του πρώτου του standup show στο Ηνωμένο Βασίλειο, μετά από 5 χρόνια «απουσίας». Ο 57χρονος κωμικός ανέβηκε στη σκηνή του Royal Albert Hall στο Λονδίνο, στα πλαίσια της βρετανικής περιοδείας του Ego Death.

  Πολλοί ήταν εκείνοι που περίμεναν να αναφερθεί στο χαστούκι που «έφαγε» από τον Will Smith στα Oscars 2022. Ο Rock δεν μπορούσε να παραλείψει αυτό το περιστατικό, ανοίγοντας το σετ του με τα εξής λόγια: «Είμαι εντάξει σε περίπτωση που κάποιος αναρωτιόταν. Ανέκτησα το μεγαλύτερο μέρος της ακοής μου και προσπαθώ να κάνω μια αξιοπρεπή παράσταση».

  Στο πρώτο μέρος του stand up έκανε μια κριτική στην ευαισθησία του σύγχρονου κόσμου, που πολλές φορές οδηγεί σε ακραίες συμπεριφορές. «Όλοι φοβούνται. Όλος ο κόσμος φοβάται μήπως προσβάλει κάποιον. Άρα οι άνθρωποι μιλούν λιγότερο. Λένε ότι πρέπει να είσαι προσεκτικός γιατί τα λόγια πονάνε. Ξέρεις, όποιος έχει πει ποτέ ότι τα λόγια πονάνε, δεν έχει χτυπηθεί ποτέ στο πρόσωπο». Μπορεί να μην ανέφερε ονόματα, όμως, όλοι κατάλαβαν ότι η σπόντα πήγαινε στον Will Smith.

  Ο Rock είπε ειρωνικά ότι «όλοι είναι θύματα αυτές τις μέρες». «Υπάρχουν πραγματικά θύματα στον κόσμο, αξίζουν να ακουστούν, αξίζουν την αγάπη και τη συμπόνια μας.  Αλλά αν όλοι ισχυρίζονται ότι είναι θύματα, τότε κανείς δεν ακούει τα πραγματικά θύματα». Έτσι, βρήκε την ευκαιρία να αναφερθεί στον Dave Chappelle: «Λέμε ότι ο κόσμος είναι εθισμένος στα οπιοειδή, όχι. Ο κόσμος δεν είναι εθισμένος στα οπιοειδή. Ο νούμερο ένα εθισμός στον κόσμο είναι η προσοχή.

  Ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να τραβήξεις την προσοχή είναι να προσπαθήσεις να μαχαιρώσεις τον Dave Chapelle στη σκηνή. Ή μπορείς να είσαι θύμα… είναι ο πιο εύκολος τρόπος να τραβήξεις την προσοχή».

  Διαβάστε επίσης στο Nitro.gr:

  Kendall Jenner: «Φρενίτιδα» στο Twitter προκάλεσε το fail της να… κόψει ένα αγγούρι

  Amber Heard: Τα μπλεξίματα της με το νόμο και η εμπλοκή της σε μια άλυτη υπόθεση από το 2015

  Adele: Χαμογελαστή με τον σύντροφό της, Rich Paul μπροστά από την νέα της έπαυλη, ανακοινώνει το επόμενο τους βήμα