Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Χρήστος Μάστορας στο ΒΗΜΑagazino, μίλησε, εκτός των άλλων, και για τα πολιτικά του πιστεύω, απαντώντας μάλιστα και σε όσους πιστεύουν πως έχει δεξιές ιδεολογίες. Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής είπε:

  «Κάποιοι με αποκαλούν δεξιό, αλλά δεν είμαι. Ανήκω στον κεντρώο χώρο. Φοβάμαι πως σήμερα υπάρχουν στους κόλπους της αριστεράς στοιχεία που αλλοιώνουν το νόημά της. Παρατηρούμε συχνά έναν τρελό ακτιβισμό που ξεκινάει πάντα με το δεδομένο ότι εμείς έχουμε δίκιο, το λεγόμενο ηθικό πλεονέκτημα. Κάποιοι πάνε να κουβαλήσουν με το ζόρι έναν σταυρό που δεν είναι δικός τους.

  Δεν μπορείς να παλεύεις τους αγώνες των άλλων, είναι σαν να τους χειραγωγείς, να τους ευνουχίζεις και, τελικά, να τους σαμποτάρεις. Έχω πολύ ισχυρό το αίσθημα του δικαίου μέσα μου. Υπάρχουν κάποιες αξίες στη ζωή μου που τις θεωρώ πολύ βασικές: η ευγένεια, η καλοσύνη, το να μην καταπατάς την ελευθερία του άλλου, το να σέβεσαι τα όριά του. Δεν μπορώ να βλέπω την αδικία γύρω μου. Γιατί αν δεν την αντιμετωπίσεις γρήγορα, εξαπλώνεται».

   

  Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

   

  Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Mastoras (@xmastoras)

  Σε ένα άλλο σημείο της συνέντευξης, απάντησε στο αν του αρέσει να δίνει συνεντεύξεις λέγοντας:

  «Μου είναι πολύ δύσκολο να μοιράζομαι τον εσωτερικό μου κόσμο, ειδικά μέσω του προφορικού λόγου που εκ των πραγμάτων είναι αφρόντιστος σε σύγκριση με τον γραπτό. Δεν θέλω να πληγώνεται κανένας από αυτά που λέω και όταν έχεις άποψη και δημόσιο βήμα υπάρχει αυτός ο κίνδυνος. Η προσπάθεια να εξισορροπήσω αυτά που σκέφτομαι πολλές φορές με κάνει να ακούγομαι μη αυθεντικός. Δεν θέλω να είμαι αυτό το καθωσπρέπει παιδί, το μισώ αυτό το παιδί, αλλά δεν θέλω να στεναχωριούνται οι άλλοι από κάτι που είπα».

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  Elon Musk: To σχόλιο για τους Δημοκρατικούς εξτρεμιστές και η ατάκα «μη μου την πέφτεις» στην Alexandra Ocasio Cortez

  Cristiano Ronaldo: «Παντοτινή αγάπη» γράφει σε νέα συγκινητική ανάρτηση κρατώντας την νεογέννητη κόρη του