Η επίθεση που έγινε χθες στον Dave Chappelle επί σκηνής, συνεχίζει να απασχολεί τόσα τα μέσα όσο και την αστυνομία. Αν και φαινομενικά έμοιαζε με το χαστούκι στον Chris Rock, τα πράγματα είναι τελικά πολύ πιο σοβαρά. Ο δράστης ήταν προετοιμασμένος και είχε προσχεδιάσει το χτύπημα στον κωμικό.

  Το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες έδωσε στη δημοσιότητα εικόνες από το όπλο που κρατούσε ο άνδρας που επιτέθηκε στον Dave Chappelle. Ο κωμικός έδινε παράσταση στο Hollywood Bowl στο Λος Άντζελες ως μέρος του Netflix Is A Joke: The Festival, όταν δέχθηκε επίθεση από τον 23χρονο Isaiah Lee.

  Το LAPD ισχυρίζεται ότι ο Lee είχε κολλήσει μια λεπίδα στην κάννη ενός όπλου που είχε στην κατοχή του όταν όρμησε στη σκηνή. Παραμένει ασαφές πώς κατάφερε να κρύψει το επικίνδυνο όπλο στην εκδήλωση. Ο Chappelle δεν τραυματίστηκε, καθώς ο Lee απομακρύνθηκε από την σκηνή από φρουρούς ασφαλείας.

  Ο Lee βρίσκεται τώρα υπό την κράτηση του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες με την κατηγορία για επίθεση με θανατηφόρο όπλο. Η εγγύηση του ορίστηκε στα 30.000 δολάρια. Το κίνητρο του 23χρονου για την επίθεση παραμένει προς το παρόν ασαφές, ωστόσο ο αδελφός του Aaron Lee αποκάλυψε ορισμένους παράγοντες που μπορεί να τον επηρέασαν.

  Ανέφερε στο Rolling Stone ότι ο αδερφός του είχε σχέσεις με την κοινότητα των τρανς. «Πήγε σε πολλούς διαφορετικούς οργανισμούς εκεί έξω που βοηθούν τα τρανς άτομα», είπε ο Aaron Lee, υποστηρίζοντας ότι αυτή είναι μια πιθανή εξήγηση της επίθεσης. Ο αδερφός του αντιμετωπίζει και προβλήματα στην ψυχική του υγεία, όπως αποκάλυψε. Να σημειωθεί ότι ο Chappelle δέχθηκε κριτική πέρυσι για τα σχόλια του που στόχευαν την τρανς κοινότητα.

  Διαβάστε επίσης στο Nitro.gr:

  Chris Rock: Η αντίδρασή του μετά την επίθεση στον Dave Chappelle

  Dave Chappelle: Δέχτηκε επίθεση στη σκηνή κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του Netflix

  Amber Heard: Όλα όσα κατέθεσε για την σχέση της με τον Depp – Ο έρωτας που κατέληξε σε εφιάλτη