Πίνακας Περιεχομένων
  1. Τι προσπαθεί να πετύχει η Madonna

  H Madonna ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας με τα NFT της, που κάνουν τις γυμνές της φωτογραφίες στο Instagram να φαντάζουν «λίγες». Αν και περιμέναμε τα πάντα από εκείνη, ποτέ δεν είχαμε σκεφτεί ότι θα δημιουργούσε μια virtual μορφή του εαυτού της και ότι θα δημιουργούσε ένα βίντεο «πορνό» με αυτήν.

  Η 63χρονη τραγουδίστρια συνεργάστηκε με τον ψηφιακό καλλιτέχνη, Beeple, για να δημιουργήσει μια σειρά από πρόστυχες εικόνες που την δείχνουν εντελώς γυμνή. Από μέσα της βγαίνουν πεταλούδες, έντομα και δέντρα. Η συλλογή NFT, η οποία θα πωληθεί για φιλανθρωπικό σκοπό, λέγεται «Mother of Creation». Η φάση γίνεται ακόμα πιο cringe, καθώς η συλλογή περιλαμβάνει επίσης ένα τρισδιάστατο μοντέλο του κόλπου της Madonna, το οποίο εκτίθεται πλήρως σε μορφή κινουμένων σχεδίων μόνο στο NSFW.

  «Ήθελα να διερευνήσω την έννοια της δημιουργίας, όχι μόνο με τον τρόπο με τον οποίο ένα παιδί έρχεται στον κόσμο μέσω του κόλπου μιας γυναίκας, αλλά και με τον τρόπο με τον οποίο ένας καλλιτέχνης γεννά τη δημιουργικότητα», είπε η Madonna, σημειώνοντας ότι «όλα τα έργα είναι τρισδιάστατα».

  Το πρώτο animation, που ονομάζεται «Mother of Nature» που φτάνει τα 29.000 δολάρια, δείχνει την Madonna σαν παιδί σωλήνα, με τα πόδια ανοιχτά, να γεννά ένα γιγάντιο δέντρο. Μοιάζει να μεταφερόμαστε σε έναν δυστοπία, όπου κυριαρχούν τα ρομπότ και η φύση γεννιέται μόνο σε κάποιο εργαστήριο. «Σε ένα κρύο εργαστηριακό περιβάλλον, χωρίς σημάδια ζωής, ένα άνοιγμα δίνει τη θέση του σε ένα κλαδί που μεταμορφώνεται σε ένα ζωντανό δέντρο.

  Πάει κόντρα στη βαρύτητα και τα λουλούδια ανθίζουν. Το δέντρο μπορεί να λυγίσει ή και να σπάσει, αλλά συνεχίζει να ξαναδημιουργείται και να ανθίζει» γράφει ο ιστότοπος. Σε μια άλλη εκδοχή, που ονομάζεται «Mother of Evolution», η Madonna γεννάει πεταλούδες, που αποκαλεί την πιο όμορφη και ελπιδοφόρα δημιουργία της φύσης. Αυτό το έργο περιλαμβάνει επίσης το τραγούδι της «Justify My Love» μαζί με μουσική του Igor Bardykin.

   

  Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

   

  Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

  Τι προσπαθεί να πετύχει η Madonna

  Σε ένα τρίτο έργο, που ονομάζεται «Mother of Technology», που εμφανίζονται ξεκάθαρα τα γεννητικά όργανα της, γεννάει έντομα. Αυτά συμβολίζουν «τον τρόπο που η επιστήμη μπορεί επίσης να γεννήσει φως στον κόσμο, αλλά μόνο αν χρησιμοποιηθεί με τη σωστή κατεύθυνση». Τα δύο αυτά έργα με τις πεταλούδες και τα έντομα, είναι πιο οικονομικά, μιας και φτάνουν τα 13.000 δολάρια. Όλη η συλλογή αναμένεται να κάνει θραύση στους fictosexuals, δηλαδή εκείνους που «την βρίσκουν» με φανταστικές φιγούρες.

  «Οι πεταλούδες είναι μια μεταφορά για το παράδοξο ότι ο κόσμος καίγεται σε μια μετα-αποκαλυπτική σκηνή, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν στοιχεία ζωής. Συνεχίζουμε να γεννάμε, όποια καταστροφή κι αν συμβαίνει, όποια καταπίεση κι αν αντιμετωπίζουμε. Μεταδίδει το σημαντικό μήνυμα ότι αν περιμένεις τον κόσμο ή τη ζωή σου να είναι τέλεια για να δημιουργήσεις τέχνη, τότε αυτό δεν θα συμβεί ποτέ. Πρέπει να το κάνουμε, για να επιβιώσουμε σε αυτόν τον χαοτικό κόσμο» αναφέρει το site.

  Μαζί με τον Beeple, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Mike Winkelmann, συνεργάστηκε για την σειρά «Mother of Creation», που «αντιπροσωπεύσει μια διαφορετική μορφή γέννησης στον σύγχρονο κόσμο μας». «Αυτά τα 3 NFTS έγιναν με αγάπη, καθώς συνδέσαμε την ιδέα της δημιουργίας και της μητρότητας μέσω αυτών των οπτικοποιήσεων», αναφέρει το δίδυμο. Τώρα, το ποιος θα τα αγοράσει είναι ένα άλλο ζήτημα. Ίσως το πρόσχημα ου φιλανθρωπικού σκοπού, μπορεί να δικαιολογήσει την αγορά. Πάντως, αν τα επιθυμείς θα τα βρεις στο SuperRare.

  Photo: Youtube

  Διαβάστε επίσης στο Nitro.gr:

  Kim Kardashian: Περνάει «κρίση στιλιστικής ταυτότητας» μετά τον χωρισμό – «Ρωτούσα πάντα τον Kanye τι να βάλω»

  Eurovision 2022: Ο εκπρόσωπος του Ισραήλ παντρεύτηκε τον σύντροφό του πριν τον Β’ ημιτελικό

  Fran Drescher: Πιστεύει πως ο βιασμός της ευθύνεται που διαγνώστηκε με καρκίνο