Στη Λεμεσό για μια σειρά περιορισμένων εμφανίσεων σε νυχτερινά κέντρα βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή. Από το πλευρό της δε θα μπορούσε να λείπει ο Βασίλης Μπισμπίκης. Το ζευγάρι που περνάει, κατά τα λεγόμενα τους, την πιο όμορφη περίοδο των τελευταίων ετών στη ζωή του. Και πλέον, αφού έχουν περάσει την αρχική κρυάδα – κυρίως ο Μπισμπίκης – του να τους κυνηγάνε παντού οι παπαράτσι, δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να δείχνουν τον έρωτα τους και δημόσια.

  Ίσως να είναι και μια ανακούφιση για τη Δέσποινα Βανδή που εσχάτως ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει αρχίσει να απασχολεί τα μέσα για την πιθανολογούμενη σχέση του με τη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια ειδήσεων του MEGA, Κατερίνα Παναγοπούλου.

  Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής στο μαγαζί Λεμεσός NOTES στην Κύπρο, μαζί με τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου. Πρώτο τραπέζι πίστα καθόταν ο Βασίλης Μπισμπίκης και οι ματιές και οι αφιερώσεις της Δέσποινας κατευθύνονταν συχνά πυκνά προς τη μεριά του.

  Μάλιστα, όπως αποτυπώνει ένα βίντεο που κυκλοφορεί, όταν η Δέσποινα τραγουδούσε το Ένα Τσιγάρο Διαδρομή, στον στίχο «Όλα ξαναρχίζουνε με μένα», προχώρησε προς τον Μπισμπίκη, έσκυψε και αντάλλαξαν ένα έντονο και παθιασμένο φιλί, με τα χειροκροτήματα να πέφτουν σωρηδόν από τους θαμώνες.

  * Φωτογραφία: NDP

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  Ο προστατευτικός Ντέμης Νικολαΐδης: Η Κατερίνα Παναγοπούλου είναι η νέα του σχέση όσο κι αν το διαψεύδει

  Lenny Kravitz – Jason Momoa: Ο πρώην και ο νυν της Lisa Bonet είναι κολλητάρια

  Stargram: Οι 6 Έλληνες που πρέπει να μπουν στην εφαρμογή οπου πληρώνεις για να σου ευχηθούν