Πίνακας Περιεχομένων
  1. Συνεχίζεται ο πόλεμος κατά της Doja Cat

  Μετά από έναν διαδικτυακό τσακωμό που είχε η Doja Cat με τους θαυμαστές της από την Παραγουάη, ανακοίνωσε ότι τα παρατάει. «Αυτό δεν είναι για μένα, οπότε τα παρατάω. Να προσέχετε όλοι» έγραψε στο Twitter, και άφησε τους πάντες άφωνους. Η Doja έκανε μια εμφάνιση την Τρίτη στην Asunción της Παραγουάης, την πρώτη μέρα του διήμερου φεστιβάλ Asuncionico 2022.

  Ήταν έτοιμη να εμφανιστεί δίπλα σε καλλιτέχνες όπως οι Foo Fighters, η Machine Gun Kelly και άλλους. Οι έντονες καιρικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένων των πλημμυρών και των καταιγίδων, είχαν ως αποτέλεσμα την ακύρωση της πρώτης ημέρας του φεστιβάλ.

  Μετά από δύο μέρες, η Doja δημοσίευσε ένα tweet για τη Βραζιλία, το οποίο έλαβε μια απάντηση από έναν θαυμαστή, που έγραφε: «Ούτε μια φωτογραφία στην Παραγουάη, ούτε ένα tweet, ούτε μια ιστορία στο instagram! Μας αδειάσατε». Παρότι ζήτησε συγγνώμη, ένας άλλος φαν δημοσίευσε μια φωτογραφία της που έγραφε πάνω «Δημόσιος εχθρός». Επίσης, είπε ότι είναι αργά για συγγνώμη, με εκείνη να του λέει ότι δεν λυπάται τότε.

  Η νέα της απάντηση, πυροδότησε ένα νέο κύμα αντιδράσεων. Σε άλλα tweets, μερικά από τα οποία έχουν διαγραφεί, η Doja εξέφρασε τη λύπη της. «Ανυπομονώ να εξαφανιστώ και δεν χρειάζομαι πια να πιστεύεις σε μένα. Όλα έχουν πεθάνει για μένα, η μουσική έχει πεθάνει. Είμαι ανόητη που πίστευα ότι ήμουν φτιαγμένη για αυτό. Είναι εφιάλτης, unfollow me».

  Συνεχίζεται ο πόλεμος κατά της Doja Cat

  Άλλαξε το βιογραφικό της σημείωμα στο Twitter σε «i quit» (τα παρατάω) και στη συνέχεια το ενημέρωσε ξανά σε «i quit still». Οι θαυμαστές της συνέχισαν να εκφράζουν την απογοήτευση τους. Την επέκριναν επειδή δεν έδινε σημασία σε εκείνους που στέκονταν έξω από το ξενοδοχείο της πριν από την εκδήλωση. Την κατηγόρησαν ότι δεν είχε ενσυναίσθηση για τους θαυμαστές που περίμεναν στον κακό καιρό για να τη δουν.

  Άλλοι καλλιτέχνες όπως ο Machine Gun Kelly και η Miley Cyrus επικοινώνησαν με τους θαυμαστές τους μέσω των social media, για να τους ενημερώσουν για την ακύρωση της συναυλίας.

  Διαβάστε επίσης στο Nitro.gr:

  Maluma: Ο Κολομβιανός σταρ αποκαλύπτει γιατί είναι single – «Δεν ξέρω αν θέλω να παντρευτώ»

  JK Rowling: «Ταπώνει» τον Putin αφού την χρησιμοποίησε ως απόδειξη της «κουλτούρας ακύρωσης» της Δύσης

  Irina Shayk: Η super hot φωτογράφιση με vinyl ολόσωμη φόρμα που αναστατώνει