Στόχο την έπαυλη αξίας £40 εκατομμυρίων των της οικογένειας Beckham έβαλαν ληστές, ενώ οι ίδιοι βρίσκονταν ακόμη στο σπίτι. Η ληστεία έγινε αντιληπτή ενώ ο εισβολέας είχε ήδη διαφύγει αφού αφαίρεσε ρούχα και αντικείμενα αξίας πολλών δεκάδων χιλιάδες λιρών. Ο 17χρονος γιος του ζεύγους Μπέκαμ γύρισε από νυχτερινή του έξοδο για να βρει το σαλόνι και το υπνοδωμάτιο σε ανάκατη κατάσταση και αμέσως ειδοποίησε το 999, την γραμμή της αστυνομίας. Στο σπίτι βρίσκονταν οι David, Victoria και Harper Beckham, ωστόσο αισίως κανείς δεν ήρθε σε άμεση επαφή με τον ληστή.

  Πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού αναφέρει ότι η οικογένεια ήταν «εξαιρετικά αναστατωμένη» για μέρες.

  Ο ληστής εισέβαλε στο διατηρητέο κτήριο με τον παραδοσιακό τρόπο: σκαρφάλωσε, έσπασε το δωμάτιο ενός υπνοδωματίου και έκλεψε όσα περισσότερα αγαθά αξίας μπορούσε. Ανάμεσά τους πολύτιμα ρούχα σχεδιαστών και κοσμήματα μεγάλης αξίας.

  Ο λόγος που το συγκεκριμένο κτίριο δεν φυλάσσεται από υπερσύγχρονα συστήματα ασφαλείας παρά την υψηλή του τιμή είναι ότι βρίσκεται σε ιστορική περιοχή του Λονδίνου, όπου και χρειάζεται ειδική άδεια από το ίδιο το Παλάτι του Κένσινγκτον ώστε να γίνουν τροποποιήσεις. Λίγες μέρες πριν την ληστεία, η οποία έλαβε χώρα στις 28 Φεβρουαρίου, οι Μπέκαμ είχαν λάβει την πολυπόθητη άδεια ώστε να κάνουν ανακαίνιση στο μπροστινό τμήμα του κτιρίου το οποίο ήταν ετοιμόρροπο.

  Μετά την έπαυλη των Μπέκαμ άλλες δύο υπερπολυτελείς κατοικίες της ίδιας γειτονιάς μπήκαν στο στόχαστρο των ληστών.

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr: 

  Tom Parker: Πέθανε στα 33 του ο τραγουδιστής του συγκροτήματος The Wanted

  Zoe Kravitz: «Χτυπάμε ανθρώπους στα Oscar τώρα απ΄ό,τι φαίνεται» – Οι αιχμηρές αναρτήσεις της για τον Will Smith

  Chris Rock: Οι πρώτες του δηλώσεις για το χαστούκι στα Oscar