Η Olivia Wilde βάζει τέλος στο “Spitgate”, δηλαδή στις φήμες ότι ο Harry Styles έφτυσε τον Chris Pine στην πρεμιέρα της ταινίας «Don’t Worry Darling». Η Wilde στο “The Late Show with Stephen Colbert”, υπερασπίστηκε τον σύντροφό της. «Δεν το έκανε», είπε γελώντας όταν τον ρώτησε ο Colbert.

  «Νομίζω ότι είναι ένα τέλειο παράδειγμα ανθρώπων που αναζητούν το δράμα όπου μπορούν. Στην πραγματικότητα, ο Harry δεν έφτυσε τον Chris. Πραγματικά δεν το έκανε!». Νωρίτερα αυτό το μήνα, πολλοί υπέθεσαν ότι ο 28χρονος τραγουδιστής  έφτυσε τον 42χρονο Pine, μετά από ένα βίντεο με τη στιγμή στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας που έγινε viral.

  Στο κλιπ ο Styles πήγε να καθίσει δίπλα στον Pine, ο οποίος καθόταν δίπλα στην Wilde. Ωστόσο, όταν ο τραγουδιστής/ ηθοποιός έσκυψε για να καθίσει, πολλοί είπαν ότι έφτυσε τον Pine, ο οποίος πάγωσε στη θέση του πριν αφήσει ένα πονηρό χαμόγελο. Οι εκπρόσωποι του ηθοποιού κατέρριψαν τις φήμες.

  «Αυτή είναι μια γελοία ιστορία – μια πλήρης κατασκευή και το αποτέλεσμα μιας παράξενης διαδικτυακής ψευδαίσθησης που ξεκάθαρα εξαπατά και επιτρέπει ανόητες εικασίες», είπε ο εκπρόσωπος στο People.

  «Για να είμαι ξεκάθαρος, ο Harry Styles δεν έφτυσε τον Chris Pine. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά ο σεβασμός μεταξύ αυτών των δύο ανδρών, και οποιαδήποτε άλλη πρόταση είναι μια κραυγαλέα προσπάθεια δημιουργίας δράματος που απλά δεν υπάρχει».

  Το δράμα πίσω από την ταινία είναι τεράστιο. Όταν ρωτήθηκε από τον Colbert να διευκρινίσει εάν ο Shia LaBeouf, που είχε επιλεγεί για τον ρόλο του Harry Styles, παραιτήθηκε ή απολύθηκε από την ταινία, η Wilde είπε ότι προσπάθησε να παίξει τον μεσολαβητή μεταξύ του ηθοποιού και της πρωταγωνίστριας Florence Pugh.

  «Μόλις έγινε σαφές ότι δεν ήταν μια βιώσιμη εργασιακή σχέση, μου δόθηκε τελεσίγραφο», είπε στον οικοδεσπότη. «Επέλεξα την ηθοποιό μου. Εκείνη την εποχή, ήμουν αναστατωμένη που δεν μπορούσαμε να το κάνουμε να λειτουργήσει. Μήπως ήρθαν στο φως πληροφορίες για αυτόν αργότερα που με έκαναν να είμαι σίγουρη ότι πήραμε τη σωστή απόφαση; Απολύτως».

  Στη συνέχεια, ο Colbert την ώθησε να διευκρινίσει γιατί ο LaBeouf πιστεύει ότι παραιτήθηκε, ενώ εκείνη πιστεύει ότι απολύθηκε. Η Wilde απάντησε ότι οι δύο τους ένιωσαν ότι προχωρούσαν ο ένας χωρίς τον άλλον.

  Τέλος απάντησε στις φήμες ότι αυτή και η Florence Pugh «τσακώνονται». «Δεν έχω τίποτα άλλο από το σεβασμό για το ταλέντο της», είπε στον παρουσιαστή. «Είναι φανταστική. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα γυρίσματα της ταινίας της Dune και δεν υπάρχει τίποτα πιο cool από μια πολυάσχολη ηθοποιό. Δεν έχω τίποτα εναντίον της για κανένα λόγο».

  Συνέχισε εξηγώντας ότι βρίσκει ενδιαφέρον το γεγονός ότι σε κανέναν από τους συναδέλφους άντρες σκηνοθέτες της δεν γίνονται ερωτήσεις για το καστ τους και ο οικοδεσπότης συμφώνησε μαζί της.