Είναι πολλά αυτά που μπορεί να διαβάσει κανείς τις τελευταίες ημέρες για τον Elon Musk. Από την συμμετοχή του στη δικαστική διαμάχη του Johnny Depp και της Amber Heard (φημολογείται ότι διατηρούσε δεσμό με την ηθοποιό), μέχρι την πρόταση με το βαρύγδουπο πόσο για την αγορά του Twitter.

  Ο δισεκατομμυριούχος CEO της Tesla, προσθέτει άλλο ένα στα όσα μπορεί κανείς να μάθει για εκείνον, αφού δήλωσε σε συνέντευξή του: «Δεν έχω καν δικό μου σπίτι αυτόν τον καιρό, κυριολεκτικά μένω σε φίλους. Αν ταξιδεύω στην περιοχή, όπου βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος της Tesla, βασικά περιφέρομαι σε υπνοδωμάτια φίλων».

  Ήθελε με αυτή την απάντηση να τον λυπηθούμε; Ναι και όχι. Για την ακρίβεια, ο λόγος που δήλωσε πως δεν έχει σπίτι (δεν έχει ελπίδα) είναι γιατί έχει βρεθεί πολλές φορές στο στόχαστρο για την οικονομική ανισότητα. Ο ίδιος πρόσθεσε επίσης:

  «Σίγουρα, θα ήταν πολύ προβληματικό αν έδινα δισεκατομμύρια δολάρια σε προσωπικά μου έξοδα, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει», είπε ο Musk προσθέτοντας ότι δεν έχει γιοτ ή δεν κάνει διακοπές, αν και είναι γνωστό πως διαθέτει ιδιωτικό τζετ. «Δεν είναι στα ύψη η κατανάλωση που κάνω. Θέλω να πω, η μόνη εξαίρεση είναι το αεροπλάνο, αλλά αν δεν χρησιμοποιήσω το αεροπλάνο τότε θα έχω λιγότερες ώρες για να δουλέψω», συμπλήρωσε.

  Τον Μάιο του 2020, έκανε γνωστή την πρόθεσή του να πουλήσει όλα τα υπάρχοντά του και ότι «δεν έχει κανένα σπίτι» στην ιδιοκτησία του. Τον Αύγουστο του 2021, το Insider ανέφερε ότι ο Μασκ φέρεται να ζει σε ένα προκατασκευασμένο μικροσκοπικό σπίτι αξίας 50.000 δολαρίων, το οποίο νοικιάζει από τη SpaceX.

  Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο Vanity Fair, η σύντροφος του, Grimes, είπε ότι μερικές φορές ζούσε «κάτω από το όριο της φτώχειας». Αρνήθηκε ακόμα και να αγοράσει καινούριο στρώμα για το κρεβάτι όταν τρύπησε από τη δική της πλευρά, όπως είχε πει.

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  Emmanuel Macron: Το Twitter «έκανε πάρτι» με το δασύτριχο στήθος του

  Zendaya – Tom Holland: Ο ορισμός του #couplegoals

  Kendall Jenner: Ποζάρει topless με μια τεκίλα στο χέρι στο φεστιβάλ Coachella

  Με πληροφορίες από Business Insider