Την ώρα που εμείς βιώνουμε την κακοκαιρία Ελπίς, με τα πρώτα χιόνια να αναμένονται και στην Αττική τις επόμενες ώρες, η Kim Kardashian κρατάει την θερμοκρασία ψηλά στο Instagram. Η ίδια βρίσκεται στις Μπαχάμες με τον σύντροφό της, Pete Davidson.

    Στην τελευταία της ανάρτηση, η επιχειρηματίας κάνει ηλιοθεραπεία με το μπλε μαγιώ της, ωστόσο εύλογα υπήρχε κόσμος που στάθηκε σε κάτι ακόμα. Σε μια λεπτομέρεια, μιας προηγούμενης φωτογραφίες της στο κοινωνικό δίκτυο.

    Σε μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε συνολικά στην παραλία, πολλοί στάθηκαν φυσικά στην σκιά του Pete, που φαίνεται να την αποθανατίζει την ώρα που εκείνη ποζάρει στη στεριά. Και εννοείται ότι το πήγαν ένα βήμα παρακάτω όλοι, στο κατά πόσο δηλαδή επισημοποιούν στα social media τον δεσμό τους.

    Όπως και να ‘χει, η Kim το πέταξε το τυράκι της. Στο μεταξύ, κοντρά έχει γεννηθεί με τον Kanye West, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Hollywood Unlocked, κατηγορεί την πρώην γυναίκα του ότι δεν τον αφήνει να μπει στο σπίτι να δει τα παιδιά του, καθώς εκείνη έχει μέσα τον νέο της σύντροφο.