Με νέες κατηγορίες έρχεται αντιμέτωπο το Ezra Miller, αφού κατηγορήθηκε για απειθαρχία και παρενόχληση για δύο υποτιθέμενα περιστατικά σε ένα καραόκε μπαρ της Χαβάης το Σαββατοκύριακο. Δύο κάτοικοι, στην συνέχεια, κατέθεσαν αίτημα για τον προσωρινό περιορισμό του πρωταγωνιστή του Justice League στο Τρίτο Περιφερειακό Δικαστήριο την Τρίτη, σύμφωνα με δικαστικό έγγραφο που έλαβε η People.

  Φαίνεται να τους παρενόχλησε και να τους απείλησε. Η καταγγελία ισχυρίζεται ότι το/ οι Miller «εισέβαλε στην κρεβατοκάμαρα του αναφέροντα και απείλησε το φερόμενο θύμα λέγοντας θα θάψω εσένα και τη τσ**λα σου». Το ίδιο έγγραφο αναφέρει ότι έκλεψε μερικά από τα προσωπικά αντικείμενα των φερόμενων θυμάτων, όπως την κάρτα κοινωνικής ασφάλισης, το πορτοφόλι, το διαβατήριο, την άδεια οδήγησης και τραπεζικές κάρτες.

  «Ο δράστης είναι διάσημος και πλούσιος. Για αυτό έχει πιο εύκολη την πρόσβαση σε όπλα και μπορεί να στείλει συνεργάτες του για να απειλήσουν τον καταγγέλλοντα» γράφει το έγγραφο. Αναφέρει επίσης ότι «εάν σταματήσει ή αποτραπεί η παράνομη συμπεριφορά του κατηγορούμενου με εντολή του Δικαστηρίου, ο αναφέρων θα υποστεί σημαντική συναισθηματική δυσφορία».

  Το/ Οι Miller φέρεται να έμενε στο σπίτι του ζευγαριού ενώ βρισκόταν στη Χαβάη, αναφέρει το Radar, αφού ένας από αυτούς συνάντησε τον ηθοποιό σε μια λαϊκή αγορά. Πηγές είπαν στο ρεπορτάζ ότι το ζευγάρι έβγαλε το/ τους Miller από τη φυλακή με εγγύηση 500 δολαρίων τη Δευτέρα μετά τη σύλληψή του στο καραόκε μπαρ. Αυτό συνέβη πριν τους επιτεθεί.

  Η υπόθεση παραμένει σε εξέλιξη και το αστυνομικό τμήμα της Χαβάης δεν έχει κανένα σχόλιο ακόμα. Σε ένα δελτίο τύπου μόνο επιβεβαίωσε ότι το/ οι Miller συνελήφθη νωρίς τη Δευτέρα και κατηγορήθηκε για βίαιη συμπεριφορά και παρενόχληση πελατών σε μπαρ.

  *Ο Miller χρησιμοποιεί τις αντωνυμίες τους/τo για να αναφέρεται σε εκείνον, καθώς δεν ταυτίζεται με κάποιο φύλο

  Διαβάστε επίσης στο Nitro.gr:

  Will Smith: Το αστείο για την αλωπεκία που έκανε το 1990 και η αινιγματική ανάρτηση της Jada Pinkett

  Jim Carrey: Τάσσεται κατά του Smith και του Hollywood – «Θα του είχα κάνει μήνυση»

  Χαστούκι Will Smith στον Chris Rock: Υπάρχει παρελθόν κόντρας μεταξύ των δύο πρώην φίλων