Πίνακας Περιεχομένων
  1. «Η είδηση θα έπρεπε να είναι η δύναμη της αγάπης»
  2. Πώς το ανακάλυψε;

  Η Φανή Ζιώγα, πρώην παίκτρια του Master Chef, εγκατέλειψε την προσπάθεια στον διαγωνισμό εξαιτίας προβλημάτων υγείας αγαπημένου τους προσώπου. Προχώρησε ωστόσο σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τη ζωή της.

  Όπως είπε, είναι bisexual και ξεκάθαρισε το τοπίο για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις. «Γενικά, για να εξηγήσω λίγο κάποια πράγματα. Όταν γνωρίζω ανθρώπους, τους αντιμετωπίζω ως ανθρώπους στο σύνολο. Δεν μου αρέσει να κοιτάω την εμφάνιση ή το φύλο που έχω απέναντί μου. Δίνω περισσότερη βάση στη νοοτροπία, τον τρόπο σκέψης, την ιδιοσυγκρασία και τις πεποιθήσεις του. Εμένα αυτό ήταν που με έκανε να έχω τη συγκεκριμένη σεξουαλική προτίμηση».

  «Η είδηση θα έπρεπε να είναι η δύναμη της αγάπης»

  Η Φανή Ζιώγα συμπλήρωσε, επίσης, πως η δύναμη της αγάπης είναι το πιο σημαντικό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι η είδηση δεν θα έπρεπε να ήταν η σεξουαλική μου προτίμηση. Αλλά θα έπρεπε να είναι η δύναμη της αγάπης. Να μπορείς να αποδεχτείς την κόρη σου, την εγγονή σου, την αδερφή σου ή όποιον άνθρωπο έχεις, έτσι όπως ακριβώς είναι, ακόμη κι αν η νοοτροπία του είναι 50 χρόνια μακριά από τη δική σου. Η είδηση θα έπρεπε να είναι η αγάπη. Είμαι πολύ περήφανη που εγώ ανήκω σε μια οικογένεια που ξέρει πραγματικά να αγαπάει. Νιώθω τυχερή».

  Πώς το ανακάλυψε;

  Αναφερόμενη στο πώς η ίδια ανακάλυψε και αποδέχτηκε αυτή την πτυχή του εαυτού της, η Φανή Ζιώγα είπε: «Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ακόμη αυτή τη δύναμη. Γιατί το κύριο είναι να το αποδεχτείς εσύ για τον εαυτό σου. Όταν το κάνεις αυτό, μετά σου φαίνεται φυσιολογικό. Είναι πάρα πολύ δύσκολο για ένα παιδί που έχει διαφορετική σεξουαλική προσέγγιση. Κι εγώ δυσκολεύτηκα, δεν το μοιράστηκα κατευθείαν.

  Αλλά αποφάσισα πως δεν θα πηγαίνω με βάση τις κοινωνικές αποδοχές, αλλά με το τι με γεμίζει περισσότερο. Ο πρώτος άνθρωπος που ένιωσε άνετα να το μοιραστώ, ήταν η αδερφή μου. Το κατάλαβα στα 17 όταν μου κέντρισε το ενδιαφέρον μια κοπέλα. Έλεγα ‘δεν παίζει, ξεκόλλα΄. Το come-out και στον ίδιο μου τον εαυτό το έκανα στα 19».

  Διαβάστε ακόμα στο Nitro.gr:

  Zendaya – Tom Holland: Ο ορισμός του #couplegoals

  Kendall Jenner: Ποζάρει topless με μια τεκίλα στο χέρι στο φεστιβάλ Coachella

  Ο Στέφανος Κορωναίος θέλει να ξανακάνει την όπερα λαϊκό είδος