Η πρωταγωνίστρια reality show και νυν Influencer, Stephanie Matto, ήρθε με μια νέα επιχειρηματική ιδέα, η οποία μπορεί να ανοίξει νέα κατηγορία στο Onlyfans. Το κοινό υπάρχει ήδη από ότι φαίνεται.

    Όπως αποκάλυψε η ίδια, έχει βγάλει 70 χιλιάδες δολάρια μέσα σε μια εβδομάδα πουλώντας αέρα κοπανιστό. Δεν μιλάμε για οποιαδήποτε αέρα, αλλά για τα αέριά της. Ισχυρίζεται πως τα κλείνει αεροστεγώς από το κατώτερο πεπτικό της σύστημα και στη συνέχεια τα πουλά online για 1.400 δολάρια το καθένα.

    «Τόσα χρόνια διαφήμιζα διάφορα αρώματα, αλλά διαπίστωσα πως υπάρχουν και άτομα με ιδιαίτερες προτιμήσεις. Κάποιοι μου έστελναν μηνύματα πως θέλουν να αγοράσουν τα φορεμένα μου εσώρουχα, τις τρίχες από τα μαλλιά μου, ακόμη και το νερό από το μπάνιο που έκανα. Έτσι σκέφτηκα την ιδέα με τα αέρια, τα οποία είναι κάτι αστείο και διαφορετικό», τόνισε για τη νέα της επιχειρηματική δραστηριότητα.

    Λέει ότι της αρέσει να βάζει ένα ροδοπέταλο στο βάζο για να βοηθήσει να «κολλήσει το άρωμα». Στη συνέχεια γράφει στον παραλήπτη ένα χειρόγραφο γράμμα και το στέλνει!

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stephanie Matto (@stepankamatto)

    «Το άρωμα είναι πιο αισθητό τις δύο πρώτες ημέρες», λέει η Stephanie, «αλλά όπως μου αρέσει να λέω, μια μυρωδιά δημιουργεί αναμνήσεις που διαρκούν μια ζωή». Τώρα τι αναμνήσεις μπορεί να δημιουργήσει η μυρωδιά σκατίλας μόνο αυτή το ξέρει.

    Ακόμα πιστεύει ότι οφείλει την επιτυχία της στην προσωπικότητά της και την καλή της εμφάνιση. «Ειλικρινά πιστεύω ότι οφείλεται στο ότι έχω εξαιρετική προσωπικότητα καθώς και στο γεγονός ότι είμαι ελκυστική».

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stephanie Matto (@stepankamatto)