Πλάνα από την σειρά της Demi Lovato, την δείχνουν τραγουδά σε ένα «φάντασμα» που υποστηρίζει ότι είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.

    H Lovato έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για ό,τι υπερφυσικό στη σειρά ντοκιμαντέρ «Unidentified With Demi Lovato» και έχει υποστηρίξει πολλές φορές ότι πιστεύει στους εξωγήινους με τους οποίους επικοινωνεί.

    Σε ένα απόσπασμα, συναντιέται με τον Matthew Scott και τον ερευνητή παραφυσικών περιστατικών Chris Smith για να επισκεφτούν την Vulture City, μια παλιά πόλη-φάντασμα στην Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών.

    Σύμφωνα με το Peacock TV, συναντούν «ένα πνεύμα που έχει υποστεί κακοποίηση από άνδρες» ενώ βρισκόταν σε έναν εγκαταλελειμμένο οίκο ανοχής, έχοντας εγκαταστήσει έναν ανιχνευτή EMF – μια ειδική συσκευή που εκπέμπει θόρυβο κάθε φορά που γίνεται επικοινωνία-.

    Η Lovato ρώτησε το πνεύμα, που ονομάζεται Κάρμεν: «Έχετε δει ETs εδώ ή UFO;». Το μηχάνημα τότε έβγαλε έναν θόρυβο, αλλά όταν η Lovato ρωτά την Κάρμεν εάν είναι άτομο που προέρχεται από άλλο κόσμο, διάσταση ή πλανήτη, πέφτει σιωπή.

    Καθώς οι δύο άντρες φεύγουν από το δωμάτιο, η Lovato λέει στη συνέχεια: «Δεν ήθελες να πεις τίποτα άλλο επειδή τα αγόρια ήταν εδώ μέσα;»  Στη συνέχεια, η συσκευή κάνει έναν θόρυβο και συνεχίζει: «Κατάλαβα, έχει τραύμα. Γι’ αυτό δεν της αρέσουν οι άντρες».

    Τότε λέει στην Κάρμεν: «Έχω και εγώ τραύμα, οπότε σε νιώθω και το καταλαβαίνω». Οι δύο άνδρες προτείνουν στη Lovato να τραγουδήσει στο φάντασμα. Καθώς τελειώνει το τραγούδι, το μηχάνημα κάνει έναν θόρυβο, τον ​​οποίο οι τρεις εκλαμβάνουν ως χειροκρότημα».

    Το ντοκιμαντέρ κυκλοφόρησε πριν από μερικούς μήνες, αλλά το κλιπ επανεμφανίστηκε στο Reddit, όπου σύντομα έγινε viral, συγκεντρώνοντας 10.800 θετικές αντιδράσεις. Υπάρχουν και άλλοι ανάμεσα μας που ενστερνίζονται τις θεωρίες της Lovato.

    Προφανώς υπήρξαν και πολλοί που τρόλαραν την Lovato, η οποία μεταφράζει το beep του μηχανήματος σε τραύμα ή ό,τι άλλο θέλει εκείνη για την ανάγκη της εκπομπής της. Και ας πούμε ότι όντως υπήρξε κάποιο πνεύμα, θα μπορούσε να ήταν ένα δαιμόνιο όπως συχνά βλέπουμε σε τέτοιου είδους «εκπομπές».

    Όπως και να έχει, είναι λυπηρό να βλέπεις την Demi βαθιά σε ψύχωση, που ενεργοποιεί τις αυταπάτες των ανθρώπων, οι οποίοι πιστεύουν σε αυτά. Είναι το χειρότερο πράγμα που μπορείς να κάνεις σε κάποιον με ψύχωση και ένα τέλειο παράδειγμα του τι γίνεται όταν κάποιος που αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχικής υγείας πέφτει θύμα εκμετάλλευσης.