Μια δασκάλα, η Μαρίσα Φοτιέο βγήκε θετική στον κορονοϊό μέσα σε πτήση και μπήκε για 5 ώρες καραντίνα στην τουαλέτα αεροπλάνου. Άρχισε να νιώθει πονόλαιμο ενώ ταξίδευε στις 20 Δεκεμβρίου από το Σικάγο στο Ρέικιαβικ. Έκανε ένα rapid test που βγήκε θετικό.

    Τότε πήγε στην τουαλέτα όπου παρέμεινε σε «καραντίνα» μέχρι την προσγείωση της πτήσης. Κατά την διάρκεια μια αεροσυνοδός της προσέφερε τα απαραίτητα. «Ήταν μια τρελή εμπειρία. Υπήρχαν 150 άνθρωποι στην πτήση και ο μεγαλύτερος φόβος μου ήταν να μην τους κολλήσω» ανέφερε η ίδια στο NBC.

    Το βίντεο ανέβασε η ίδια στο Tiktok από την τουαλέτα του αεροσκάφους της Icelandair και έχει πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές. Η γυναίκα στην ανάρτηση ευχαρίστησε την αεροσυνοδό που τη φρόντισε παρότι είχε κορονοϊό. «Διασφάλισε πως είχα τα αναγκαία για τις επόμενες πέντε ώρες, από φαγητό έως ποτό. Διαρκώς με πρόσεχε».

    Με την άφιξή της στην ισλανδική πρωτεύουσα, η δασκάλα μπήκε σε καραντίνα σε ξενοδοχείο. Παραμένει ασαφές αν είχε κάνει τεστ για κορονοϊό πριν την επιβίβασή της στο αεροσκάφος.

    @marisaefotieo Shout out to @Icelandair for my VIP quarantine quarters.. #luxuryliving #imsolucky #covid #vaccinated #fyp #viralvideotiktok #quarantine ♬ I’m So Lucky Lucky – Grandzz