Αν έχεις τύχη διάβαινε. Εσύ κοιμάσαι κι η τύχη σου δουλεύει. Αυτά κι άλλα πολλά γνωμικά για την τύχη θα μπορούσαμε να γράψουμε για τον τυχερό κύριο στην Αμερική που ξύπνησε πριν από ένα μήνα και είδε στον λογαριασμό του να έχουν μπει 250.000 δολάρια από τη Google, χωρίς όμως να έχει προσφέρει ποτέ κάποια υπηρεσία στην εταιρεία, πολλώ δε μάλλον που να αξίζει αυτής της αποζημίωσης.

    Ο Sam Curry, μηχανικός ασφαλείας στην εταιρεία κρυπτονομισμάτων Yuga Labs, έκανε μια ανάρτηση στο Twitter όπου είχε ταγκάρει και την Google και εκεί έλεγε πως βρήκε αυτό το ποσό στον λογαριασμό του, αλλά δεν έχει λάβει κάποια απόδειξη παροχής υπηρεσιών, ούτε υπάρχει κάποια αιτιολογία στην πληρωμή που να σχετίζεται με τη δουλειά του.

    Δείχνοντας τιμιότητα μεγαλύτερη κι από του Τάσου Πάντου, ο Curry έγραψε ότι «μήπως υπάρχει τρόπος να έρθουμε σε επικοινωνία @Google; Είναι εντάξει αν δεν θέλετε πίσω τα λεφτά σας». Τελικά, η Google απάντησε και βρήκε τον τρόπο να πάρει πίσω τα λεφτά της, ευχαριστώντας τον Curry για την εντιμότητα του και ζητώντας συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

    «Η ομάδα μας έκανε προσφάτως μια πληρωμή στο λάθος άτομο, ως αποτέλεσμα ανθρώπινου λάθος. Εκτιμούμε που μας επικοινωνήθηκε άμεσα από τον άνθρωπο που κατέληξαν τα λεφτά και δουλεύουμε για να το διορθώσουμε».

    Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

    4 πράγματα που μας θύμισε το παρ’ ολίγον φάσωμα του Ιταλού προπονητή στον Αντετοκούνμπο

    Στο φωτεινό (και χαώδες) μυαλό του Κρίτωνα Αρσένη

    Δολοφόνησαν τη λέξη χρηματοκιβώτιο στον ΣΚΑΙ: Η γκάφα στο σούπερ που «βγάζει» μάτι