Όλοι μας έχουμε στο σόι μας εκείνον τον συγγενή, συνήθως άντρα, που μας κάνει να νιώθουμε άβολα σε οικογενειακές περιστάσεις. Ειδικά αν αυτός ο συγγενής είναι ο πατέρας μας, τότε το άβολο μετατρέπεται σε ντροπιαστικό. Υπάρχουν βέβαια περιπτώσεις που οι άβολοι συγγενείς είμαστε εμείς για τους άλλους. Ε, αν τους βάλεις όλους σε ένα μπλέντερ, τότε μπορεί και το αποτέλεσμα να είναι ο Joe Biden που τερμάτισε το «ο μπάρμπας που κάθεται με τη νεολαία», δίνοντας μια πολύ σωστή, αλλά μάλλον ακατάλληλη συμβουλή σε ένα κορίτσι 14-15 ετών το πολύ.

  Ο Αμερικανός Πρόεδρος των ΗΠΑ βρέθηκε στο Irvine Valley Community College για να μιλήσει στους μαθητές και φυσικά ακολούθησε ένας ενθουσιασμός. Όλοι θέλησαν να βγουν φωτογραφία μαζί του. Κι εκείνος είχε να ενσταλάξει μια συμβουλή σοφίας στον κάθε έναν απ΄αυτούς. Ίσως όμως να ξεπέρασε κάποια όρια με μια πιτσιρίκα που είχε εμφανή ενθουσιασμό καθώς φωτογραφιζόταν μαζί του, ένιωσε όμως πολύ αμήχανα όταν πήρε το δικό της μερίδιο Biden Wisdom.

  Ο Joe Biden την έπιασε από τον ωμό μετά τη λήψη της φωτογραφίας και της είπε «no serious guys till 30», ήτοι να μην κάνει σοβαρές σχέσεις μέχρι τα 30, αλλά να ζήσει τη ζωή της. Η νεαρή γύρισε αμήχανα να τον κοιτάξει, έβγαλε ένα γέλιο σε φάση «δεν έχω ιδέα πώς να αντιδράσω σε αυτό», είπε ένα ξερό «οκ» και σίγουρα το επιτελείο του Biden θα ένιωσε να το λούζει κρύος ιδρώτας.

  Αν ο «GI Joe» έλεγε την ίδια ακριβώς φράση σε μια κοπέλα 18 ετών και άνω, ή έστω σε ένα παιδί που το γνωρίζει προσωπικά και έχουν μια συγγενική σχέση, θα λέγαμε πως είναι μια πολύ σωστή συμβουλή. Μήπως δεν το λένε όλοι οι πατεράδες και φίλοι των πατεράδων στα αγόρια; Γιατί να μην ισχύει και για τα κορίτσια; Μόνο που το όλο σκηνικό, που την έπιασε από τον ώμο, της το είπε δήθεν συνωμοτικά στο αυτί και το ότι είναι ένα κορίτσι που μόλις μπήκε στην εφηβεία, έκαναν την όλη κατάσταση αρκετά creepy.

  Αν δεν ήταν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, αλλά ένας τυχάρπαστος, θα μιλούσαμε για ένα ξεκάθαρο red flag.

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  J. K. Rowling: Νέό ξέσπασμα στο Twitter με αποδέκτη την τρανς κοινότητα – «Μουσάτοι άντρες μας λένε για τα τα δικαιώματα των γυναικών»

  Βιασμός 19χρονης στην Ομόνοια: Οι δύο αστυνομικοί βιντεοσκοπούσαν την πράξη τους με κάμερα GoPro

  Κολωνός: «Νόμιζα ότι είναι 17 και όχι 12», είπε ο 33χρονος βιαστής που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης