Πίνακας Περιεχομένων
  1. @Drechos
  2. @Spyridoula93
  3. @Mariakaambegashvili
  4. @Stella.fp0

  Είμαστε πολλοί εμείς οι εθισμένοι στο TikTok. Και να φανταστεί κανείς, πως πριν φτιάξω λογαριασμό, το έκραζα κάθε φορά που μου το ανέφεραν. Η δεύτερη καραντίνα με έριξε σε αυτόν τον βούρκο όμως. Μην τα πολυλογώ, κάθε μέρα βλέπω βίντεο. Και κάθε μέρα, αναρωτιέμαι γιατί πρέπει να υπάρχουν ορισμένοι λογαριασμοί εκεί. Άσχετα, βέβαια, ότι έχουν γίνει viral και απολαμβάνουμε να τους βλέπουμε.

  Καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για accounts που έχουν κάτι το ιδιαίτερο. Που μια τρέλα (με την καλή έννοια) την βγάζουν. Που όταν ανεβάζουν βίντεο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην δεχτούν σχόλια και ο ένας να το στείλει στον άλλον. Συγκέντρωσα λοιπόν αυτούς τους λογαριασμούς και όσοι δεν τους ξέρετε, εύχομαι καλό κάψιμο.

  @Drechos

  Έτσι όπως το πάει η Drechos (Ντρετττσος) θα γίνει πρώτη στο ελληνικό TikTok. Έγινε viral, μαζί με τον Γιώργο που δεν τον έχουμε δει ποτέ, από την περίφημη ατάκα «Να κόψω γλυκό;» και έκτοτε ό,τι ανεβάζει κάνουν πάταγο. Είναι ιδιαίτερη σε αυτά που λέει (κρατάω το τακτ, βλέπετε), αδιαφορεί πλήρως για τα hate comments και γενικά κάθε βίντεο της είναι και μια έκπληξη.

  @drechos #DreChOs #drechos ♬ Originalton – DreChOs HeLeNa

  @drechos #DreChOs #drechos ♬ Originalton – DreChOs HeLeNa

  @Spyridoula93

  Μπορώ να κλάψω από τα γέλια με βίντεό της. Είναι εντελώς cringe, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να την βλέπω. Στην ουσία νομίζει ότι γυρίζει κάποιο βίντεο κλιπ, αφού απλά χορεύει και τραγουδάει. Βαθιά μέσα μου πιστεύω ότι το κάνει κι εκείνη από χιούμορ και μετά θα βλέπει τι ανεβάζει και θα γελάει και η ίδια.

  @spyridoula93♬ πρωτότυπος ήχος – kapsoura🖤

  @spyridoula93Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη♬ πρωτότυπος ήχος – Έφη Θώδη

  @Mariakaambegashvili

  Αν δεν την ξέρετε, τι κάνετε στο TikTok; Η κυρά Μαρία δίνει πόνο στο προφίλ της, με πιο διάσημο βίντεο αυτό με το λιοντάρι, παίζοντας από πίσω τραγούδι του Οικονομόπουλου. Ίσως και να μας πουλάει τρέλα, αλλά αυτά που ανεβάζει είναι κι ένα.

  @mariakambegashvili♬ Gia Kapio Logo – Nikos Oikonomopoulos

  @mariakambegashvili♬ Erota Mou – Elli Kokkinou

  @Stella.fp0

  Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει καεί με Στέλλα, Βαρβάρα, Μάριο. Τα πιτσιρίκια τραβάνε ζόρια, αλλά είμαστε καταδικασμένοι να καιγόμαστε μαζί τους. Το viral βίντεο είναι η κλήση με Στέλλα και Βαρβάρα, αλλά είναι τόσο πολλά αυτά που είναι για γέλια και κλάματα.

  @.stella.fp0 TO PAS KONTRA EVA?#stellara #fy ♬ πρωτότυπος ήχος – .stella.fp0

  @.stella.fp0 Πρόβα για gntm 💅#stellarabarbara #fy ♬ πρωτότυπος ήχος – .stella.fp0

   

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  5 διάσημα αγάλματα που έχουν διαβρωθεί από… το χούφτωμα

  Καλύτεροι φίλοι οι άνθρωποι που βρίζουν, σύμφωνα με έρευνες

  TikTok ή αλλιώς τα «Παρατράγουδα» των social: Εκεί όπου τρολς έχουν περισσότερη απήχηση από μοντέλα