Πίνακας Περιεχομένων
  1. Να είναι σέξι
  2. Να εμφανίζεται χωρίς το παιδί της
  3. Να μην χάνει τα κιλά της εγκυμοσύνης
  4. Να είναι ενεργή στα social media
  5. Να βγαίνει για ποτό

  Η «ακατάλληλη μητέρα» Χριστίνα Μπόμπα, τόλμησε όχι μόνο να κάνει ένα ταξίδι αναψυχής (το οποίο τελικά ήταν επαγγελματικό) αλλά και να φορέσει κατά την διάρκειά του μία μαύρη ολόσωμη φόρμα με βαθύ ντεκολτέ. «Είναι σωστή μάνα αυτή, τώρα;» αναρωτιούνται οι χρήστες του διαδικτύου που την κατακρίνουν καθώς όλοι ξέρουμε πως τα γυναικεία στήθη είναι όμορφα μόνο όταν τα αναδεικνύουν άτεκνες γυναίκες.

  Ακόμη, οι νέες μητέρες και οι μητέρες γενικότερα απαγορεύεται να έχουν προσωπικό χρόνο. Όταν το παιδί έρχεται στον κόσμο σταματούν να είναι άτομα και μεταμορφώνονται σε μηχανές αναπαραγωγής και ανατροφής παιδιών, σαν pokemon που πηγαίνουν στο επόμενο στάδιο της εξέλιξής τους.

  Επειδή πολλές από εσάς τις νέες μητέρες που είστε αναγνώστριές μας έχετε «ξεφύγει», ήρθε η ώρα να σας θυμίσουμε τι προστάζει η κοινωνία να μην κάνετε από την στιγμή που φέρατε στον κόσμο ένα παιδί. 

  Ξέρετε κάποια μητέρα που να κάνει κάτι από τα παρακάτω 5 πράγματα; Απαπα.

  Να είναι σέξι

  Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι όταν γίνεσαι μάνα σταματάς να είσαι γυναίκα. Είναι αυτόματη διαδικασία. Με το που βγαίνει το μωρό από την κοιλιά η γυναίκα μεταμορφώνεται σε μία εξυπηρετική οντότητα που ζει μόνο για τα παιδιά της και ενίοτε και για τον άντρα της.

  Έτσι, κάθε έκφραση θηλυκότητας απαγορεύεται αυστηρά καθώς όλοι ξέρουν ότι αν είσαι σέξι είσαι και κακιά μάνα. Είναι πασίγνωστο.

  Tip: Δεν μπορείτε να υπολογίσετε πόσο κακιά μητέρα είναι κάποια; Υπάρχει η αντίστοιχη μονάδα μέτρησης που θα σας βοηθήσει. Μετριέται με χάρακα σε εκατοστά και ερμηνεύεται ως εξής: όσο πιο κοντό είναι το σορτσάκι μίας γυναίκας, τόσο χειρότερη μητέρα είναι. Επίσης, λειτουργεί αντίστοιχα και για το ντεκολτέ. Όσο πιο βαθύ είναι, τόσο παραμελεί η συγκεκριμένη γυναίκα το παιδί της.

  Να εμφανίζεται χωρίς το παιδί της

  Κάθε φορά που βλέπουμε μία διάσημη γυναίκα στην τηλεόραση που τυχαίνει να είναι και μητέρα, βλέπουμε τους χρήστες του Twitter να αναρωτιούνται το ίδιο πράγμα: το παιδί της που το άφησε;

  Μία γυναίκα απαγορεύεται να εμφανίζεται χωρίς το παιδί της, ειδικά εάν η δουλειά της αφορά την show-biz. Τι θα κάνει το παιδί όσο η εγωίστρια μητέρα κάνει το κέφι της στην σκηνή; Θα κλαίει στα παρασκήνια; Θα μπουσουλάει στο καμαρίνι; Θα ξεκινήσει τα ναρκωτικά; Θα οργανώνει ένοπλες ληστείες; πολύ πιθανόν.

  Επίσης, όπως είχε απαντήσει η Κατερίνα Στικούδη όταν είχε δεχτεί κριτική για την επιστροφή στην δουλειά της και την παρουσίαση του Just the 2 of Us λίγες εβδομάδες μετά την γέννηση του παιδιού της σε όσους αναρωτήθηκαν που άφησε το μωρό της: «το παιδί πατέρα δεν έχει»; Φυσικά και έχει αλλά δεν συμβάλλει στο μεγάλωμά του. Αυτό είναι 100% ρόλος του ενός μόνο γονιού, της γυναίκας. Όλοι το ξέρουν αυτό.

  Να μην χάνει τα κιλά της εγκυμοσύνης

  Είναι δυνατόν να μην χάνει μία γυναίκα τα κιλά της εγκυμοσύνης μετά την γέννα; Είναι πολύ σημαντικό μία μητέρα να είναι fit και αδύνατη, καθώς συμβάλλει στην καλύτερη ανάπτυξη του παιδιού. Πώς; Ε, κάπως. Αν αναλογιστούμε τις αντιδράσεις όσων βλέπουν νέες μητέρες να εμφανίζονται με διαφορετικό σώμα από αυτό που είχαν προ-εγκυμοσύνης. «Πάει αυτή, χάλασε».

  Το να μην χάνει κάποια τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη σημαίνει αυτομάτως ότι είναι τεμπέλα, παραμελεί το παιδί της, τον άντρα της και τις δουλειές του σπιτιού και δεν νοιάζεται για τον εαυτό της. Το μόνο που την νοιάζει είναι να τρώει, το οποίο ισούται με το να δοξάζει τον σατανά. Είναι ανεπίτρεπτο μία μάνα να μην λιμοκτονεί με εξαντλητικές δίαιτες και να μην κάνει γυμναστική τις λίγες ώρες που το μωρό κοιμάται.

  Προσοχή, όμως. Μην μπερδευτεί κανείς. Δεν πρέπει μία μητέρα να είναι αδύνατη για να είναι σέξι, καθώς όπως είπαμε παραπάνω αυτό απαγορεύεται. Πρέπει να είναι αδύνατη γιατί έτσι είναι το σωστό στην κοινωνίας μας.

  Bonus: Είναι δεδομένο ότι θα προκαλέσει την απομάκρυνση του συζύγου ο οποίος θα βρει άλλη γυναίκα με αποτέλεσμα να μεγαλώσει το παιδί της χωρίς πατέρα. Ντροπή.

  Να είναι ενεργή στα social media

  Με το που σκεφτόμαστε μία μητέρα να έχει social media και να ανεβάζει οτιδήποτε άλλο εκτός από το παιδί της με αυτοκολλητάκια που να κρύβουν το πρόσωπό του, αηδιάζουμε. Μας έρχεται στο μυαλό η εικόνα μίας γυναίκας να βγάζει από το πρωί μέχρι το βράδυ selfie, ενώ το παιδί της λιμοκτονεί.

  Μονάδα μέτρησης ακαταλληλότητας γονιού: Όσο περισσότερα τα like, τόσο χειρότερη μάνα είναι.

  «Ζούμε στον μεσαίωνα ή στο 2022;» αναρωτιέται η Χριστίνα Μπόμπα, για να της απαντήσουμε ότι δυστυχώς όχι δεν ζούμε στον μεσαίωνα. Τότε τα πράγματα ήταν ιδανικά καθώς δεν είχαμε μητέρες με ένα κινητό στο χέρι αλλά να ασχολούνται 24/7 με τα παιδιά τους και τις δουλειές του σπιτιού, όπως αρμόζει σε μία γυναίκα. Ήρθε ο φεμινισμός και σας φούσκωσε τα μυαλά, που θέλετε και προσωπικό χρόνο να βγάλετε φωτογραφίες (χωρίς τα παιδιά σας).

  Να βγαίνει για ποτό

  Το να βγαίνει μία μητέρα για ποτό είναι ήδη ανεπίτρεπτο αλλά υπάρχουν και μερικές μεταβλητές που το κάνουν ακόμη χειρότερο. Για παράδειγμα. εάν είναι μετά τις 11, τότε μιλάμε για φουλ ανεύθυνη μάνα.

  Εάν δεν συνοδεύεται από τον άντρα της αλλά από άλλες γυναίκες -δη άτεκνες- τότε μισεί την μητρότητα και το παιδί της και θέλει μόνο να καλοπερνάει. Εάν οι φίλες είναι και εκείνες μητέρες, τότε είναι και εκείνες «κακές μάνες». Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι που λέμε.

  Εξάλλου, γιατί να έχει προσωπικό χρόνο μία γυναίκα; Από την στιγμή που γίνεται μάνα, απέκτησε την ύψιστη ευτυχία και είναι πλέον ολοκληρωμένη ως άνθρωπος. Από εδώ και πέρα υπάρχει αποκλειστικά και μόνο για το παιδί της.

  Έτσι;

  Κεντρική φωτογραφία: @chrismpo

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr 

  It’s πέη back time: Τα μικρά μόρια επιστρέφουν στη μόδα και ζητούν εξιλέωση

  Καλύτεροι φίλοι οι άνθρωποι που βρίζουν, σύμφωνα με έρευνες

  5 πράγματα που δεν δεχόμαστε κι ας μην μας τα προσφέρουν